5 módszer hogyan tudod használni a Sales Form szoftvert, hogy több vásárlód és vevőd legyen

Kategória: publikálásra vár | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Talán már hallottál a Sales Formról, az okos rendelési űrlapról. Mellyel egyesek a digitális transzformációt is megvalósították már a vállalkozásukban. Amivel komoly fejlesztések nélkül, néhány nap alatt hozhatsz létre bankkártyás vásárlási folyamatot a honlapodon. Ami támogatja az értékesítési- és marketingfolyamataidat és automatizálhatsz vele. Szinte mindent.

De vajon a te vállalkozásodban hasznát vehetnéd-e? Hoztam 5 olyan területet, amire lehet nem is gondolnál.

5 módszer hogyan tudod használni a Sales Form szoftvert, hogy több vásárlód és vevőd legyen

5 terület, amiben a SalesForm nélkülözhetetlen segítséged lesz. Te köztük vagy?


A Sales Formról talán már tudod, hogy azért igazi Joli Joker:

  • mert kész van, nem fogsz vele fejlesztési projektet a nyakadba venni,
     
  • mert akár évi 25.000 Ft-ért használhatod,
     
  • mert „techidegenbiztos”;  használata egyszerű és számos, használatával összefüggő segítséget, videós „mankót” kapsz kézhez,
     
  • nem fogsz rá hónapokat várni,
     
  • mert meggyorsítja az új termék értékesítésének folyamatát

 

Neked csupán a bankkal szükséges szerződést kötnöd (vagy PayPal, Barion), mi pedig a hivatalos ügyintézésen kívül minden technikai beállítást megcsinálunk helyetted és a működő rendszert adunk át.

Most őszintén, mi lehet ennél egyszerűbb?
Különösen, ha az alábbi csoportokba tartozol:

 

 

 

1. Rendezvényeket szervezel? - az elhanyagolt tréningszervezési feladat, amit bárcsak tudtál volna a rendezvény előtt

 

5 módszer hogyan tudod használni a Sales Form szoftvert, hogy több vásárlód és vevőd legyen

Egy rendezvény kitalálni, megszervezni, megtartani hatalmas feladat! És akkor még nem is beszéltünk a lényegről: a jegyeket el is kel adnod


 

Ha alábecsülöd egy előadás vagy workshop, tréning megszervezésének „technikai körülményeit”, akkor te is a nyakadba veheted az adminisztratív rémálmot és a résztvevők kaotikus kezelésének problémáját. Mert van a rendezvényszervezésnek egy elhanyagolt részterülete, amivel veszélyes nem foglalkozni.

 

Talán vágyott álomként jelenik meg előtted, ahogy elmész a rendezvényre és vigyori arccal fogadod az elismerő szavakat, és bezsebeled a tapsvihart.

 

Leírni egyszerű.
Megvalósítani már korántsem.
Tréningek-szervezése: miért rémálom sokszor neked és a jelentkezőnek is?

 

Szóval, melyik a workshopod egyik leginkább elhanyagolt részterülete, amivel veszélyes nem foglalkozni? Olvass róla bővebben korábbi cikkemben, ami a tréningszervezésben lesz segítséged. Ebből azt is megtudhatod, hogy miben segít a Sales Form, hogy kipárnázott körülmények között hozz létre egy webináriumot, tarts meg egy rendezvényt és workshopot.

 

 

10 legfontosabb előny, melyben a Sales Form munkatársad lesz az online bankkártyás fizetésen kívül a sikeres rendezvénylebonyolításban is:

 

1. A Sales Formmal beállíthatsz jegy-darabszámot.

Ha elfogyott a jegy, egy beállított darabszámtól automatikusan deaktiválódik a jegyvásárlási lehetőség majd kiírja az oldal, hogy bocsi, lemaradtál. Ha nem akarsz így járni legközelebb, iratkozz fel. (Egy feliratkozással legközelebb ezt is kivédheti.) Így a következő előadás előtt már egy éhes tömeg fogja várni az e-mailed. Mi ezzel a módszerrel eladjuk a chatbotworkshop.hu jegyek felét, reklám költség nélkül.

 

2. A Sales Formnál nem lesznek „lemondóid”.
Mivel szándékukat azonnali fizetéssel jelzik. Nem fogsz csalódott állni az üres székekkel szemben, mert hiába jelezték, nem jöttek el. Sajnos ez túl gyakran van így, ha nem előre fizetik ki a jegyet.

 

3. Kétlépcsős fizetéssel egy különleges garanciát adhatsz:
csak akkor kell fizetnie, ha tetszett neki. Itt ugyanis nem vonod le a bankkártyájáról az összeget, de zárolod. Így biztos lehetsz benne, hogy van elegendő összeg a számláján. És gondold el milyen ütős, hogy a garanciád értelmében csak akkor kell fizetnie, ha elégedett. Technikailag ez úgy néz ki, hogyha nem szól, hogy minősíthetetlen volt az előadásod, akkor a SalesForm automatikusan levonja a kártyájáról a pénzt.

 




 

4. Partnerprogramod is lehet, ezzel növelve az eladások számát: a jegyeladásba bevonhatsz partnereket is.
A SalesForm kezeli az UTM paramétereket és képes menteni és átadni azokat más rendszereknek. Így felvihetsz partnereket vagy csatornákat (e-mail, Facebook, banner, instagram) és látni fogod, hogy melyk felületről vagy partnertől mennyi összegen érkezett rendelés.
 

5. Munkaerőt és munkaidőt spórolhatsz:
mert a számla kiállítása automatikusan történik.
mert a rendelést automatikusan teljesítheted
mert a rendelés elhagyók automatikusan visszacsábíthatóak
mert a megrendelőidnek többet tudsz eladni 
mert a vevőidet újravásárlásra tudod ösztönözni
mert csak egyszer kell beállítani és onnantól megy. Nem kér enni, inni, fizetést és szabadságra sem megy
 

6. Nálad mobilról is rendelhetnek, méghozzá kényelmesen:
Lesz egy mobilra optimalizált és szép rendelési űrlapod. Mert ma már többen nézik a honlapod mobilról, mint asztali gépről.
 

7. Visszatérő vásárlóidnak még könnyebbé teheted a rendelést, növelve az ügyfélélményt:
Aki korábban már rendelt, annak nem kell újra megadni az adatait. Ez a gyorsított újrarendelés. Aztán ott van az ismétlődő fizetés is, aminél automatikusan terhelheted a vevő kártyáját minden hónapban vagy 20 naponta, vagy 180 naponta, vagy ahogyan csak szeretnéd. Így nem neked kell könyörögni, hogy fizessen, hanem neki kell tennie azért, hogy lemondja a szolgáltatást.
 

8. Utánkövetés rendszere - a mumus: de holnaptól már nem.
A Sales Formmal visszajelzéseket gyűjthetsz, ezzel pedig az árbevételed növelheted.
 

9. Tudni fogod, hogy „miért nem rendelte meg”:
Ha sikertelen egy rendelés, a Sales Formmal akkor is megkapod az ügyfél adatát és tudod motiválni a vásárlás befejezésére. Vagy jön a remarketing reklám és a hírlevélsorozat. A Sales Form ebben is partnered.

 

10. A honlapodon kívül már egy újságban vagy pizzás dobozon is hirdetheted és teheted elérhetővé a rendezvényedre való jelentkezést.
Csak beolvassa az egyén a telefon kamerájával a QR kódot és máris meg tudja rendelni azt a különleges ajánlatot, amit felkínáltál neki.

 


 

2. Magazinoknál ismétlődő fizetésekre használhatod - miért érdemes magazin-előfizetés értékesítésében online bankkártyás fizetésben gondolkodnod?

 

5 módszer hogyan tudod használni a Sales Form szoftvert, hogy több vásárlód és vevőd legyen

Magazin, kiadvány előfizetéséhez. Vagy akár szórólapon is használhatod ezt a módszert, mert csak egy QR kód kell hozzá

 

A következő sorok akkor lesznek hasznosak neked igazán, ha újságokat vagy magazinokat értékesítesz vagy épp most tervezel szakmai kiadvánnyal tarolni a piacon. A kőkori csekkezések és a macerás utalások elhagyásával akár növelheted a kiadott példányszámaid is.

Mert ma már gyorsan és könnyedén tudod integrálni a vállalkozásodba magazin- vagy újság-előfizetések esetén is az online bankkártyás fizetést.

Csak létrehozod a QR kódot és belerakod a nyomtatványodba. Ma már a legtöbb telefon kamerája alapból olvassa, így egyből tudnak neked mobilról fizetni.

 

Néhány nap alatt, méghozzá “programozást” teljesen nélkülöző kivitelezésben.

A Sales Form (okos rendelési űrlap) segítségével ugyanis létre tudsz hozni egy olyan online bankkártyás vásárlási folyamatot, amely során a vásárlás után bizonyos időközönként automatikusan le lesz vonva egy általad meghatározott összeg a vevőid bankkártyájáról.
 

A Sales Form támogatja az ismétlődő fizetéseket. A kialakított rendszer több vevőt hozhat, mert egyszerűbb és kényelmesebbé válik nálad az előfizetés. A régi vevők megtartása is könnyebbé válhat, mert a vásárlói hűséget még inkább támogatja.

 

Képzeld el az előfizetéses rendszert, mely:

  • csak minimális adminisztrációval jár,
  • néhány kattintgatást jelent,
  • és fejlesztés nélkül jöhet létre egy „értékesítési rendszer”, ami rendszeresen és automatikusan az ügyfeleid bankkártyájáról von le pénzt.

 

Ezzel látszólag kisebb a terhelés.
Kisebb a kiadott összeg.
Kisebb a fizetés fájdalma.

(Ha havonta automatikusan terhelődik a számlája.)

 

Milyen eredményeket, illetve könnyítést hozhat a vállalkozásod életébe a Sales Form-mal megvalósított online bankkártyás fizetés magazinok, illetve újságok esetében? (Bővebben korábbi cikkemben) >>>

 

1. Nincs többé számlázás. Azaz van, csak nem te izzadsz vele. Automatizálható.
2. Nincs többé bankszámla-figyelgetés egy átutalás miatt.
3. Nincs többé „semmit nem tudok” a vevőről állapot (az utánkövetés is egyszerű)
4. Nincs többé oldalelhagyás kártyás fizetéskor.
5. Nincs többé részletfizetéskor díjbekérő küldözgetés (havi, fél- vagy negyedéves részletek automatikusan vonódnak le a számláról).
6. Nincs akadály egy komplex előfizetéses rendszer létrehozásában. (A havonta utalgatás macera, az egyéves előrefizetés anyagilag nagyobb teher.)
7. A Sales Form nem korlátoz be az értékesítésedben sem (van 1 click upsell és bump).

 

 

3. Ha honlapkészítő vagy - hogyan spórolhat napi 2-3 munkaórát és növelheti a bevételét egy honlapkészítő cég?

5 módszer hogyan tudod használni a Sales Form szoftvert, hogy több vásárlód és vevőd legyen

Attól, hogy honlapokat fejlesztesz, miért ne dolgozhatnál okosan, ahelyett, hogy sokat dolgoznál?


 

Képzelj el egy űrlapot, mely azonnal használatra kész, honlapfüggetlen és bevételt termel neked. Honlapkészítőként te is tudod, hogy milyen az, amikor alig éred utol magad a projektekkel.

A Sales Form egy munkaórát spóroló és bevételt növelő űrlap, mellyel növelni tudod a konverziós arányt egy honlapon és több projektet tudsz bevállalni.
Ahelyett, hogy hónapokig fejlesztgetnél; már holnap megvalósíthatod az ügyfél álmát.
 

Ahelyett, hogy a szokásos rendszereket kötögetnéd össze, próbálj ki valami új dolgot, ami egyszerűbb. Mert biztos vagyok benne, hogy nem okoz gondot, egy woocommerce vagy egy barion bekötés. Talán még élvezed is, hogy a korábbi pár órás munkát, ma már 30 perc alatt is simán megcsinálod. Azonban a SalesForm segítségével egy képzetlen amatőr lekőröz azzal a 10 perces munkával amibe neki kerül egy új termékhez a bankkártyás fizetési rendszer bekötése. Ja, és ebben benne van a számlázás és a hírlevél is :)
 


Mert talán te is tapasztalod, hogy egyre több megrendelő szeretne bankkártyás fizetést megoldani a honlapján belül, szeretné célirányosabban kiaknázni a mérési lehetőségeket, szeretne minél több dolgot automatizálni (számlázás, fizetés, utánkövetés).

 

 

A Sales Form így segít hozzá a sikeresebb és eredményesebb honlapok elkészítésében >>>

 

1. Mobilbarát és könnyen használható felületet nyújt.
2. Könnyen kitölthető űrlapot adhatsz a megrendelőnek.

3. Egyszerű és unalmas űrlap helyett sokrétű marketingeszközt biztosítasz az ügyfélnek. (QR kód-dal szinte bármely felületről elérhetővé tehető.)
4. Független minden rendszertől, így szabadon választható bankkártyaelfogadó, online számlázó és online levelezőprogram is. Nem korlátozod az ügyfelet.

5. A megrendelődnek a rendeléselhagyók automatizált visszaszerzése is egyszerűbb és gyorsabb lesz: a Sales Form bizalomépítő eszközeivel a kosárelhagyásokat is minimalizálhatja.

6. Előbb adhatsz át egy honlapot a megrendelőnek. Nincs hónapokig tartó fejlesztegetési idő.

7. Nagyobb wow-élményt adhatsz: B2B marketingfolyamatok minden lépése mérhetővé válik a megrendelődnek.

8. Minden rendelési űrlapot testreszabhatsz a megrendelő saját márkájának megfelelően.

 

 

Villámtempóban megvalósíthatod az ismétlődő fizetést, illetve online bankkártyás fizetés lehetőségét egy honlapon a megrendelődnek.
A Sales Form neked ráadásul időt és energiát spórol.

 

 

4. Ha információeladásból profitálnál - itt egy egyszerű módszer, amivel leegyszerűsítheted a kivitelezést

5 módszer hogyan tudod használni a Sales Form szoftvert, hogy több vásárlód és vevőd legyen

Ma már az információ éri a legtöbbet. A legdrágább erőforrás lett. Az emberek pedig hajlandóak fizetni olyan információért, ami hasznos számukra. Próbáld ki, ha még nem tetted


 

Aki megpróbált már a neten „információeladásból profitálni”, meg fogja erősíteni, hogy a legnehezebb feladat nem a stratégiaalkotás, vagy az anyagok összeállítása, legyártása, hanem az információeladás rendszerbe foglalása. Azaz egyszerű legyen, automatizált legyen, nyomon követhető legyen.

 

A Sales Formmal öröm lesz információval kereskedni a neten:

  • nem fogsz megőszülni a több adminisztráció (számlázások), lemondott rendelések vagy jelentkezések miatt;
  • át fogod látni az egész folyamatot, annak marketingjét, adminisztratív részét;
  • kintlévőségek termelése helyett a fizetés is azonnal megtörténik majd (pl. nem csupán bejelentkezett időpontfoglalásaid lesznek).

     

A Sales Formmal egyszerűen megálmodhatsz:

1. Checklistet -1 perc alatt hozzáférhető információ-túlélőcsomagot.
2. E-bookot – amit megírsz és automatizmusok révén manuális közreműködés nélkül adsz el.
3. Szakmai előfizetéseket - eladható videók, hogy játszi könnyedséggel edukáld a célcsoportod.
4. Online workshopokat – ahol helyszínbérlés és fizikai jelenléted helyett online adod el a tudásod.
5. Webinárt – online szemináriumot, mely növeli a bevételeid.

 

De hogyan adj el információt a neten a legegyszerűbb kivitelezésben?
Úgy, hogy leautomatizálod a számlakiállítást és az online fizetést. És leautomatizálod a marketingfolyamatokat, a termék vagy szolgáltatás kézhezvételét is.
 


Erre jött létre egy okos rendelési űrlap, mely „szerelem-munkatársad lesz” >>>

 

 

5. Ha online vállalkozásban gondolkodsz – azaz, hogyan indíts online vállalkozást a Sales Form segítségével?

5 módszer hogyan tudod használni a Sales Form szoftvert, hogy több vásárlód és vevőd legyen

Van honlapod, amin keresztül tudnak vásárolni vagy árajánlatot kérni bejelentkezni, vagy bármi módon segít a vállalkozásod? Akkor online vállalkozó vagy te is!


 

A vállalkozásban naiv kezdők általában ott követik el a hibát, hogy a vállalkozásindítást egynek gondolják az adminisztratív teendők kipipálásával. Pedig elsőként a fejedben kell léteznie. Egy rendszert szükséges építened és amennyire lehetséges elkerülnöd a MINDENES munkakör-kategóriát.

A Sales Form ebben segít neked.

 

Mert az induló online vállalkozások egyik legnagyobb csapdája az, hogy nem terveznek.

Nincsenek stratégiák, de még működőképes rendszer csírái sem, és egyetlen biztos elemmel determinálják a mielőbbi kiégést: MINDENESEK. Holott a stratégiai teendőkkel építed mindig a vállalkozást, az operatív teendőkkel pedig működteted.

Ebben segíthet neked már a legelején, a szerényebb büdzséd mellett a pénztárcabarát kis okos űrlap, a Sales Form is.

 

Miben segíthet a Sales Form neked (kezdő vállalkozónak,) az induló online vállalkozásodban? (Ismerd meg az előnyöket bővebben korábbi cikkemben) >>>

 

1. A számlakiállítás és bankszámlavizslatás helyett a vásárlás pillanatában hallhatod a kassza csöngését.

2. A hó eleji adminisztratív napok során az irodai (akár home office) helyett azt csinálhatod, amit valójában szeretsz.

3. Lesz vele egy 24 órában dolgozó online munkatársad, az igazi „virtuális asszisztencia” megvalósítója.

4. A legjobb értékesítőt kaphatod meg egy havi munkabér spórolásával: kiszolgálja online a vevőidet és újabb vásárlásra ösztönzi őket.

5. Nem egy vagy két munkatársat fogsz felvenni havi 250 bruttóért, hanem akár évi 25000 Ft ÁFA-t fizetni csupán, ugyanazért a munkáért.

6. Szinte mindent kontrollálhatsz és automatizálhatsz.

7. Nem csupán a számlázást automatizálhatod vele, de a termék vagy szolgáltatás kézhezvételét is.

8. Programozói fejlesztés nélkül használhatod az online bankkártyás fizetés lehetőségét. Nem akadály a cib, az otp simplye fizetés, de már a paypal sem.

 

 

Miért ennyire egyszerű?

Mert a Sales Form okosűrlap önmagában egy külön oldal: ide küldöd azokat, akik készen állnak a vásárlásra. Ezért programozó és átírandó, valamint átalakítandó honlap nélkül vághatsz belel.

A bekérendő adatok (számlaadatok, elérhetőség stb.) nem változnak.
A látogatóid pedig bárhonnan érkezhetnek: megrendelés gomb, link a posztból, sms, QR-kód. Akár egy hirdetésből is. A vevők pedig fizethetnek nálad átutalással, bankkártyával (ha OTP-vel, CIB-bel kötsz szerződést); egy egyszerű Paypalos fizetéshez pedig csak regisztrálnod szükséges.


 

Ha úgy érzed neked is segíthet a Sales Form a vásárlások automatizálásában és a vevők kiszolgálásában, akkor nézd meg a honlapunkat.
Ha pedig tetszett a cikk, akkor támogasd a munkánk egy megosztással.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : salesform, vállalkozás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.