Hogyan érheted el, hogy többen töltsék ki a rendelési űrlapod?

Kategória: SalesForm | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Azt tudjuk, hogy aki eldöntötte, hogy vásárol, nem mind fejezi be a vásárlást. Ennek sok oka lehet, köztük az is, hogy utálunk formokat kitöltögetni. Ezért a Sales Form szoftverbe beépítettünk pár módszert, amivel felgyorsítjuk a rendelés leadását.

Mert a gyors rendelés leadás = több vásárló

 

 

Hogyan érheted el, hogy többen töltsék ki a rendelési űrlapod?
 
 
 

 

A SalesForm következő nagy előnye a gyors kitöltés. Ennek érdekében beletettünk pár okos dolgot, de nézd meg inkább a videót:
 

Nézd meg a videón, hogy segít ebben a SalesForm:



Tetszett amit a videóban láttál? Rendeld meg!



 

Ugye az emberek alapvetően nem szeretnek kitölteni űrlapokat. Ami elég nagy probléma a rendelési űrlapok esetén, ezért mi csináltunk egy olyan funkciót, hogyha kétszer belekattint magába az űrlap mezőbe, vagy elkezdi gépelni a nevét, akkor egyből felkínáljuk neki a korábban használt adatokat.

Ez baromi kényelmes, mert nem kell újra begépelnie.

 

Hogyan érheted el, hogy többen töltsék ki a rendelési űrlapod?
 
 
 

 

Csak elkezdi gépelni a nevét és egyből felkínáljuk neki azt, amit használni szokott.

Fontos tudnod, hogy ez nem valami illegális hacker cucc miatt lehetséges. A böngészők teszik lehetővé. Ha már korábban töltöttél ki jól beállított űrlapokat, akkor azt a böngésződ tárolta és mi elő tudjuk hívni. Ez egy teljesen biztonságos és legális funkció.

 

Ugyanígy, kétszeri kattintással előhívható az email cím és a telefonszám is. Nagyon gyors kitöltést eredményezve. Márpedig a kitöltés hossza nagyban befolyásolja azt is, hogy mennyien adják le végül a rendelést.

Betettünk egy olyan kényelmi funkciót is, hogyha megadja az irányítószámát, a rendelési form automatikusan kitölti helyette a várost, így azt már nem neki kell beírnia.

 

Hidd el, a felhasználók értékelni fogják, hogy nem nekik kell begépelni a lakcímet. Mert mondjuk, ha azt írom, hogy 8000, akkor tudja, hogy az Székesfehérvár. Mennyivel egyszerűbb így, mint begépelni:

 

 

Hogyan érheted el, hogy többen töltsék ki a rendelési űrlapod?
 
 
 

 

Ha beírod az irányítószámot, egyből kitölti neked a várost is.

 

Ez egy egyszerű dolognak tűnhet, de a felhasználók mégis rajonganak érte. Hiszen az irányítószám csak 4 karakter, utána ne kelljen már begépelnem a várost, főleg ha olyan hosszú, mint az, hogy Székesfehérvár.

Furának tűnik? Pedig minél jobban megkönnyíted a vevőid dolgát, minél kényelmesebbé teszed az életüket, annál több bevételed lesz. Gondolj erre úgy, hogy minden egér klikkelés, és minden billentyű lenyomás egy fáradságos munka nekik. Meghálálják, ha nem dolgoztatod őket feleslegesen.

 

Ezek azok a kényelmi funkciók, amiket beletettünk a SalesForm-ba, hogy minél többen végig menjenek a rendelési folyamaton, a végén rányomjanak a fizetés gombra, és te megkapd az összeget azért a termékért vagy szolgáltatásért, amit árulsz.

 

 

Hogyan érheted el, hogy többen töltsék ki a rendelési űrlapod?
 
 
 

 

Minden funkció és elem annak van alárendelve, hogy minél többen nyomják meg a fizetés gombot.

 

Ugyanis meglepő módon elég sokan visszafordulnak egy rendelési űrlapról, hogyha túl hosszúnak, vagy bonyolultnak találják.

Egy átlagos form esetén, akár 16% is lehet ez a lemorzsolódás. Vagyis 100 ember esetén már 16 rendelést buksz el. Ami egy átlagos 5.000 Ft értékű termék esetén 80.000 Ft. És ezt az összeget, akár havonta is elbukhatod, ha nem figyelsz oda ilyen apróságokra vagy nem használod a SalesForm szoftverét.

 

Neked is szükséged van online bankkártyás fizetésre és automata számlázásra? Rendeld meg időben a Sales Form szolgáltatásunkat

 

 

Kérdésed van? Tetszett?

 

írd meg nekünk a kommentben vagy oszd meg egy barátoddal. Legyél te az első a barátaid közül.

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : salesform

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.