Hogyan keresett 3 magyar vállalkozó milliókat a Sales Formmal?

Kategória: publikálásra vár | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

1,8 millió Ft értékű könyveladás? Van olyan, akinek sikerült: 240 db könyvet 7500 Ft értékben adni el, mint ahogy másnak 7 hónap alatt 25 millió Ft-ot keresni is. Ha te is automatizálnád a rendeléseidet, akkor több pénzt keresnél, mint eddig. Nézd meg magyar vállalkozók magyar sikereit, hogy te is köztük lehess.

Hogyan keresett 3 magyar vállalkozó milliókat a Sales Formmal?

Tudod mi a legjobb a Sales Formban?

 



Az, hogy nem csupán a Bártfai Balázs tudja használni. Nem egy olyan szoftver, ami nekem készült. A fickónak, aki keni és vágja a témát.

Hanem mások is könnyedén tudják forgatni. Olyan „bűnjeleket” hoztam neked, amik bizonyítják ennek az állításnak a létjogosultságát. Olyan adatokat, aminek láttán a saját statisztikádban azonnal te is pezsgőt bontanál.

 

A Sales Formot egyszerű használni és hatékony.

Ha jó vagy a szakmádban, akkor téged sem akadályoz meg semmi, hogy olyan új rendszert építs a tudásod köré, melyben a Sales Formmal játszi könnyedséggel plusz bevételeket teremthetsz.

 

 

A tudásod rengeteget ér – miben segít a Sales Form, hogy ezt másokkal is megoszd, de pedig élvezd az életet?

 

Értelek.
Minél többet szeretnél a tudásodból profitálni.

Talán azon gondolkozol, hogy milyen lehetőségekbe kezdj bele (itt hoztam néhány ötletet, hogy miben tud segíteni neked a Sales Form, ha információt dobnál a piacra), de mindezzel járó feladatlista csak kavics a cipődben:

 

  • több lesz az adminisztráció (kiállított számlák), lemondott rendelések stb.,
  • ötleted az lenne, de nehezen gondolkodsz folyamatban,
  • úgy érzed, csak több lesz a gond a szokásos havi projektek adminisztrációja mellett),
  • még több esélyed lesz a kintlévőségekre,

 

 

Milyen kényelmes lenne a marketing, ha csak össze kellene rakni egy jól konvertáló oldalt, mely utána szállítja magától automatizáltan a vevőket.

A jó hír, hogy létezik ilyen.

Az automatizmus legfőbb előnye, hogy sosem áll neki a munkának pislákoló kedvvel, nem betegszik le és nem halogat. Emberi mulasztásokkal ellentétben nem hibázik, a nap 24 órájában melózik és még fizetést sem kér. Saját magad tökéletesebb változata.

 

 

A cikkben felhozott sikersztorikban is láthatod, hogy a Sales Formmal ezek a folyamatok is leautomatizálhatóak:

 

•         az érdeklődők megszerzése

•         az érdeklődők tájékoztatása

•         az érdeklődők vevőkké nevelése

•         a régi vevők újravásárlása

•         a vevői visszajelzések gyűjtése

•         a vevők kiszolgálása

•         az ügyfélszolgálat

•         a kommunikáció

•         ...és legfőképpen az online fizetés és a számlázás.

 

 

A rendeléseid kiröhöghetik a hétvégéket és ünnepnapokat, mert ekkor is pénzt keresnek neked. Manuális számlázás béklyója helyett kényelmes mindennapokat adnak, mert precíz könyvelést biztosítanak.

A Sales Formmal neked is egy olyan rendszered lesz, mely működőképes és stratégiát követ. A vevőd pedig a nap 24 órájában ki lesz szolgálva. A Sales Form támogatja a bankkártyás fizetést, az ismétlődő fizetéseket és a kétlépcsős fizetést is.

Tudj meg többet a Sales Formról itt.

 

 

 

Miért fontos ezt tudnod?
 

Mert sokan a B2B szektorban mozgunk. Ahol leadgenerálás nem történik meg azonnal (a landingoldaladra kiterelt forgalom csupán első körös).

Sokszor 4-5 kört is megfutsz, mire a B2B marketingtölcsérben valakit lead-é konvertálsz. Óriási segítség, ha az értékesítők csak azokkal a vevőkkel foglalkoznak, akiknél már valójában zárni lehet a deal-t.

Marketingautomatizációval olyan automatafolyamatot építhetsz fel, ami magától szerez be és tárol egyre több információt a vevőkről. Az infók révén  egyre szegmentáltabb, egyre pontosabban fókuszált lead nurturing jön létre.

 

Ezzel az eredménnyel már az értékesítőket is lézerpontosan tájékoztathatod, és vásárlásra kész lead-eket is automatán generálhatsz.

Olyan rendszert építhetsz ki, mely magától működik. Mint a robotpilóta.
Emberi beavatkozást leginkább csak karbantartás és adatelemzés céljából igényel csupán.

 

 

Ha gyorsabban dolgozod fel az infókat vizuálisan, mint olvasással, akkor nézd meg itt a videót a sikersztorikról:

 

 


 

DR Prezi – „Nekünk nagyon bejött, csak arra nincs megoldásuk, hogy itthon a megkeresett pénzt hogyan számoljam meg.”
 

Az itthon legtöbbet foglalkoztatott prezentációs tréner felsővezetőktől kezdve, világcégek értékesítőin át, a vállalati meetingeken résztvevőkig sokaknak segített már Fesztelen és Jobb Előadóvá válni.

Olyan tudást oszt meg veled, mellyel jobban megértheted az ügyfeleid, munkatársaid; könnyebben teremthetsz velük kapcsolatot és eredményesebben kötsz üzleteket, megállapodásokat. Már öt retorikaklubot alapított Magyarországszerte, a Toastmaster szervezet keretein belül.
 

Évi 100 nap prezentációs tréning; eddig 1200, előadásokkal együtt több mint 8000 emberrel a háta mögött olyan nagyvállalatok munkatársainak trénere, mint Tesco, Telekom, Bosch, Schneider Electric, GSK, Telenor, Vodafone.

Mindemellett Tedx felkészítő (80 főnek segített eddig sikeres Tedx előadást tartani).

És nem utolsósorban az első hazai előadói kézikönyv, Az Előadók, tehát vagyok szerzője; melynek sikeres eladásában a Sales Formot használja.

 

Hogyan keresett 3 magyar vállalkozó milliókat a Sales Formmal?

Automatizáltan a könyveladásban. Kiszervezett logisztikával.

 

 

 

Nemeth Zoltan Drprezi: nekünk nagyon bejött. Csak arra nincs megoldásuk, hogy itthon a megkeresett pénzt hogyan számoljam meg. - vallja Zoli, rá jellemző egyedi humorral.

 

Dr Prezi véleménye a Sales Formról.

 

 

Ács Zoli - Online Ügyfélszerzési Specialista a szamlazz.hu-ba belépve már csak azt látta, hogy pluszt pénzt keresett

 

Mit tanulhatsz nála az Online Prosperity Akadémiában? Azt, hogy hogyan lehet egy terméket, egy üzletet vagy akár saját magadat eladni online. Zoli még az 1.4 és 1.5 ös verzióval kezdte (ott még nem voltak bonyolult funellek), de az automatizmus (számlázás, fizetés) már zseniálisan működött a kezdetekben is.

 

Hogyan keresett 3 magyar vállalkozó milliókat a Sales Formmal?

 

Zolinak a Sales Form 433 780 Ft-ot hozott egy hónap alatt.

 

 

KATÁS vállalkozóként a videóit kezdte el vele árulni, azaz az eddigi oktatásait vette videóra.
Téged mi tart vissza, hogy ezt megcsináld?

Habár előtte is használt szamlazz.hu-t, manuálisan; a Sales Form után a szamlazz.hu-ba belépve már csak azt látta, hogy pluszt pénzt keresett.

 

 

 

Szilágyi Anita - 597 400 Ft/hó: ő a szakmájában profi, techidegenként viszont a Sales Formmal is könnyen boldogul

 

Induló vállalkozóknak szóló képzésük 2018 júliusában lett kész, augusztusban élesítették Sales Formmal. Most már csak azt nézi, hogy érkezik be a pénz, miközben ő ül a teraszon. 597 400 Ft-ot keresett egy hónap alatt.

 

Szilágyi Anita – közgazdász, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó. Vuray György – kkv tanácsadó mellett Vállalkozás Okosan néven ismerheted, melyet 2011-ben indítottak.  

Azóta több mint száz hasznos blogposztot írtak. Több bejegyzésük kikerült az Index címlapjára. Felkérték őket szakértői cikkek írására a HVG-ben, Piac és Profitban, Adózónában. Többszáz óra tanácsadás áll a hátuk mögött, és többszáz jelentkező jött el a képzésükre. Közel 4000 követőnk van a Facebookon.

   

 

Vállalkozói képzés ONLINE - induló vállalkozóknak szóló tanfolyamuk értékesítésében a Sales Formra támaszkodtak

 

Ebben a tanfolyamban minden egy helyen, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeresen indítsd a vállalkozásod. Összerakták neked egy tananyagba a legfontosabb tudnivalókat, amire szükséged van egy vállalkozás sikeres elindításához.
 

A képzés megvásárlása automatizált számlázással és fizetéssel valósul meg többek között a Sales Formon keresztül.
Anita állítása szerint a vevők is szeretik, bíznak benne.
 

(…) ha problémám volt, Bártfai Balázs mindig jött a segítségemre. Folyamatosan fejlesztik, az igényekhez igazítva. Biztos, hogy jobban megéri, mintha fejlesztővel programoztatná le valaki. Egyszerű kezelni. A Sales Form évi 30 ezer Ft, nekem bőven visszahozta az árát.

 

 

Hogyan keresett 3 magyar vállalkozó milliókat a Sales Formmal?

 

 

Már 4 egyedülálló könyvet árulnak sikerrel a Sales Formal:

 

 

A Sales Form mindezeket tudja.

A levélküldéshez bármelyik hírlevélküldőt választhatod, mi a mailerlite.com rendszerét ajánljuk.

Az ügyfelek adatai átkerülnek a hírlevélküldő- és a CRM-rendszernek. Tárolja a sikertelen rendelők adatait is, így a sales-es akár telefonon is felhívhatja őket. Illetve a hírlevélszoftver segítségével előre beállított hírlevélsorozatot küldhetsz nekik.

Még kedvezményt is tudunk neked biztosítani a banki csatlakozási díjból és akár 1,2%-ra lemehet a tranzakciós jutalék is.

 

 

Tudod, hogy kell a Sales Formmal csatornákat építeni? Iratkozz fel a csatornánkra a hasznos videókért. Azt szeretném, hogy necsak megvedd, hanem használd és keress is vele. Gyere, gazdagodjunk egyszerre!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.