Még több vevő helyett inkább időből kellene több, de hogyan?

Kategória: publikálásra vár | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Vevőd van, időd nincs?
Ez azt jelenti, hogy rengeteg olyan feladatod van, ami elefántként ül a mellkasodon: kevés alkalmazott, vagy egyáltalán nincs; és minden feladat a tiéd. Egyre több a vevőd, de egy nap továbbra is csak 24 órából áll. Hogyan tovább? Hoztam neked egy segítséget, amellyel „időt vásárolhatsz” magadnak. Vevők elküldése és a kimerültség helyett növelheted a vevői elégedettséget, mindeközben te sokkal kevesebbet dolgozol.

 

Még több vevő helyett inkább időből kellene több, de hogyan?

Hogyan szolgáld ki az egyre gyarapodó vevői kört anélkül, hogy többet és többet dolgoznál?


Ha a kimerültség jeges leheletét érzed magadon, miközben egyre több a vevőd, akkor gyanúm, hogy te is mindenes vagy.

Napról napra bővülő titulusod közt van a vevőhajkurászó, a meggyőző és okos marketinges, a kivitelező és feladat-végrehajtó, a számlázó és ügyfélszolgálatos.

Ha a számlára nem érkezik be az összeg, akkor újabb névjegykártyát veszel elő: a kintlévőségkezelőt. Munkatárs keresésével pedig csak újabb feladatokkal bővül a listád.

 

 

Hadd tegyek fel neked egy egyszerű kérdést: mikor pihentél utoljára úgy igazán?

Mielőtt optimista határozottsággal vágnád rá a „mostanság”, „nem rég” és „szoktam” szavakat; a napi három telefon lebonyolítása, és a minimum négyszer nézek rá az e-mailekre féle nüánsznyi kiruccanások nem érnek pontot.

Ha rászánsz egy-két órát a kikapcsolódásodból, és lezavarod távmunkában az amúgy nem annyira kedvelt havi adminisztrációs feladatokat, szintén nem nevezhető a nagykönyv szerint pihenésnek.

 

A vállalkozók jelentős része csak azt hiszi, hogy szokott pihenni, de talán te is érezted már, hogy szervezeted már előre kompenzálja alvással mindazt, ami vár majd rá.


Kimerültséged mértékegysége a napi elfogyasztott kávémennyiségben mérhető.
Ha nem szervezel le előre hetekre mindent, esélyed sincs a nyugodt pihenésre, mert a borítékolható káosz fogad majd homlokcsókkal a visszaérkezésed napján.

 

A kellemetlen igazság, hogy te nem pihensz.
De nem vagy egyedül ezzel.

 

Legyél akár gigantikus sikerekben gondolkodó startupper, az üzletben már nem kiskorú kijáratot vevőkörrel rendelkező „jól tolom a bizniszt” féle vállalkozókatona.
Mindegy is.

 

Egyetlen vágyad neked is, melyet tülkön ülve vársz: még több idő, hogy végre eljuss…megcsináld…ezt is kipipáld…levegőhöz juss!
Mert vevőd az van. Nem is kevés.

 

A sok vevő viszont együtt jár tengersok apró feladat végrehajtásával, és az az érzésed, hogy szinte minden nap születik vagy újabb tíz.

Ilyenkor még inkább hajt a kitáguló lehetőségek színes skálája. Az agyad szinte szerotonin-függő lesz. A még több vevő és lehetőség még több operatív feladatot jelent.

Ennek megszervezése, akár munkaerő igénybevételével pedig csak még több feladatot ír a listádra.

 

Ez egy ördögi kör.

Évekig bennragadni az operatív üzemmódban rendkívül veszélyes, mert odavezet, hogy nem fejlődik a vállalkozásod úgy, ahogyan szeretnéd.

 

 

Szóval megy a vállalkozásod, de rohanás az életed és ki vagy merülve?

 

Pörög a business? Szuper dolog!
Gratulálok hozzá.


Biztos sokan irigykednek rád, te viszont azt érzed, hogy ki vagy merülve. Hoztam neked három olyan megfontolandó lépést, amivel időt nyerhetsz.

 

 

1. Rendelésautomatizálással időt vásárolhatsz magadnak


Automatizáld le azokat a folyamatokat, amik megtöltik a bankszámlád és te foglalkozz azokkal a dolgokkal, amik sokkal hasznosabbak.

Ezek a rendelések a hétvégéken és ünnepnapokon is pénzt keresnek neked, méghozzá a te közreműködésed nélkül. Izzasztó számlázási örömpercek helyett precíz könyvelést biztosítanak, méghozzá automatizáltan.

Rendelésautomatizálással a megemelkedett vevőköröd a nap 24 órájában ki lesz szolgálva, gyorsan és a kényelmesebben. 

Mindezt megtámasztva a bankkártyás fizetéssel, az ismétlődő fizetésekkel és a kétlépcsős fizetéssel is.


 

Tudtad, hogy a 21. századi vevők bankkártyával és online fizetnek a legszívesebben? Az MNB jelentése szerint a bankkártyás fizetési mód villámtempóban terjed (2016-os adat: A bankkártyás fizetéseket tekintve az internetes vásárlások száma rohamosan nő. )

 

 

2. Automatizálással kiválthatod az újabb munkaerő felvételét

 

Az újabb vevő, újabb meló, újabb szolgáltatási körök megérkezésével biztosan tapasztaltad már te is az izzasztó kihívást: jó lenne legalább kiszervezni az adminisztrációt.

Mert sokszor “neked kell mindent csinálni”.  De munkatársak esetében is elmondható, mégiscsak egy újabb felelősségteljes feladatot veszel a nyakadba: vezetőként te adod meg a vállalkozásod alaphangját, te felelsz az összhangért, az embereidért.

A sok munka mellett sincs időd mindenre, amit fontosnak gondolsz? Mit jelent ez? Azt, hogy talán rosszul választod meg a prioritásokat.

 

Még több vevő helyett inkább időből kellene több, de hogyan?

Létezik feladat-delegálás munkaerőfelvétel nélkül is?


 

 

A megfelelő munkaerő megtalálása csak újabb feladat a listádon, és gyakran nem sok sikerrel jár.

 Ha több időre vágysz, miközben a munkaerőkeresés terhét sem cipelnéd: akkor én most valami olyat mutatok neked, amivel kiválthatod a munkaerőfelvételt is, így ezzel havi százezreket is spórolhatsz.

Mert tudnod kell elengedni/delegálni bizonyos feladatokat; illetve a folyamatok állandó kontrollálását ahhoz, hogy fejlődhess. Azonban mindezt megteheted anélkül is, hogy a munkaerőt alkalmazol.

 

 

Tudtad?

A megfelelő munkaerős megtalálása olyan hozadékokkal is együtt jár, mint hirdetési költségek; kiválasztási tevékenységek ideje és költségei, interjúk, tesztek, adminisztráció, a könyvelői papírmunkák és járulékok.

 

Miközben egy felmérés szerint a vállalkozások 77 százalékának több mint 2 hónapra van szüksége egy megüresedett munkakör betöltésére.

Időből van neked a legkevesebb.

 

 

3. De neked nincs olyan üzleti modelled, amihez te magad „nem kellesz”?

 

Készíts egyet.
Tudod, jól tervezhető üzleti modellek után kutattam.

 És azt tapasztaltam, hogy keveseknek jut eszébe a magyar webáruháztulajok, vállalkozók közül egy igen fontos és állandó bevételt termelő, automatizált folyamat megvalósítása: amivel azonnali törzsvásárlókat generálhatnak (ahelyett, hogy újak után futnának).

 

Amit te is könnyedén megvalósíthatnál, akár webáruház nélkül is.

 

Növeld a vásárlóid élettartamát, mert ők jelentik a növekedésed kulcsát! A vásárlói élettartam növelésének létezik ma már egy olyan – itthon – még csecsemőkort élő válfaja, amivel automatizáltan kiszámítható bevételre tehetsz szert.

Kell egy termék, egy szolgáltatás (pl. tudást adsz online – rendszerhozzáféréssel), és egy előfizetéses, havi díjas rendszerrel máris hosszútávú és automatikus bevételre tehetsz szert.

 

Te pihensz, a céged pedig automatikusan pénzt termel.
Ez az igazi vállalkozói szabadság. Megélnéd ezt a szabadságot? – az automatizált előfizetéses modellről ötletek és bővebb infó előző cikkemben.

 

 

De mivel valósítsd meg a rendelésautomatizmust, a bankkártyás fizetést és számos folyamatot a te közreműködésed nélkül?

 

Erről szól ez a videó.

A megvalósításhoz egy szoftverre lesz szükséged: www.SalesForm.hu

Nézd meg mit tud, próbáld ki milyen egy fejlett értékesítési rendszer, ami ingyenes eszközökből lett összerakva.
 

 

 

A Sales Formmal beállítod, hogy mennyi időnként vonja le a rendszer a pénzt a számláról –a rendszeres terhelés rögzítése faék egyszerűséggel megvalósulhat.

Olyan számlázóprogramokkal is összekötheted, mint a Billingo vagy a szamlazz.hu.

Nemcsak a számlázást automatizálhatod vele, de a termék vagy szolgáltatás kézhezvételét is. Még a termék kiszállítást is kiszervezheted –  pl. webshippy, vagy webshopiroda.

Kapsz egy 24 órában dolgozó online munkatársat, az igazi „virtuális asszisztenciát”.

 

Az automatizációval, a bankkártyás fizetési rendszerekkel olyan apró kavicsokat vehetsz fel a kezedbe, amelyekkel a vállalkozásod Himaláján a fejlődés lavináját indíthatod el.

 



 

Elfelejtheted a hó eleji adminisztratív napokat, az irodában görnyedést; helyette azt csinálhatod, amit valójában szeretsz.

A számlakiállítás és bankszámla-ellenőrizgetés helyett a vásárlás vagy előfizetés pillanatában a pénzedhez jutsz majd.

A Sales Form nemcsak kiszolgálja online a vevőidet, de újabb vásárlásra ösztönzi őket. Számos vásárlás befejezését elősegítő bizalomfokozó elemet tartalmaz, valamint az értékesítési és marketingfolyamataidat is támogatja.

Programozói fejlesztés nélkül használhatod az online bankkártyás fizetés lehetőségét. Nem akadály a cib, az otp simplye fizetés, de már a paypal sem.

 

 

A döntés a tiéd.

Továbbra is a vállalkozásod rabszolgája leszel, vagy megragadsz minden lehetőséget, hogy szabad vállalkozói életet élj?

 

Én nem többletmunkát kínálok neked, hanem többletidőt. A melót mi végeztük és végezzük el, neked csak használnod kell. Végre kitágul a világ, elérhetővé válik számodra mindaz, amiről csak álmodtál. Próbáld ki élesben: https://landing.salesform.hu/eles-belepo

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : salesform, vállalkozás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.