Mi a különbség a SalesForm, a Barion vagy a Simplepay között?

Kategória: Gyakran ismételt kérdések | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A SimplePay vagy a Barion egy úgynevezett fizetési kapu. Lehetővé teszi számodra hogy online, bankkártyával tudjanak neked fizetni. Azért felelnek, hogy a vevő biztonságosan megtudja adni a bankkártya adatait és a megadott összeggel azt megterheljék. A megterhelt összeg pedig átkerüljön a te általad megadott bankszámlaszámra.

Mindkettő egy olyan szolgáltató, aki a vevőd bankja és a te bankot közé beékelődik közvetítőnek.

Ők azok, akik közvetlenül tudnak kommunikálni a bankokkal, és így az emberek bankkártyájával és bankszámlájával. Önmagukban azonban alkalmatlanok arra hogy neked online bankkártyás fizetési szolgáltatásod legyen a holnapodon.

 

 

Mi a különbség a SalesForm, a Barion vagy a Simplepay között?
 


Mi a különbség a SimplePay, a Barion és a SalesForm.hu között?


A Barion és a SimplePay nem egy kész megoldást ad neked, hanem lehetőséget. Úgynevezett API kódokat, amik programozási tudás nélkül használhatatlanok.

Amikor szerződsz ezekkel a szolgáltatókkal, akkor nem egy kész megoldást vagy egy kész holnapot kapsz, csak egy kupac kódot. Olyan program kódokat, amiből aztán egy programozó képes bankkártyás fizetési megoldást készíteni neked.

 

Pontosan ezt csináltuk mi is a SalesForm.hu szoftver fejlesztésekor.

 

Fogtuk a bankok által adott API kódokat és készítettünk egy olyan szoftvert, amit programozási tudás nélkül, bárki könnyedén tud használni, hogy bevezesse vállalkozásában az online bankkártyás fizetést. Aztán fogtuk a számlázók API kódjait, meg a hírlevélküldőkét, meg a CRM rendszerekét, meg a logisztikáét, meg a hirdetési rendszerekét, a messenger chatbot rendszerét, a zapier rendszerét és összegyúrtuk egy használható szolgáltatásba.

 

Az egyik legnagyobb kihívás az volt, hogy korábban minden egyes új holnapod esetén újra és újra meg kellett csinálni ezt a programozási munkát. Most a SalesForm.hu esetén csak megadod a SimplePay által, vagy a Barion által kapott titkos kulcsot. Amit egyszerűen csak bemásolsz a SalesForm adminisztrációs felületére.

Egyszerűen csak bemásolod a banktól kapott kódot, rákattintasz a mentés gombra, és máris olyan mintha egy programozó hónapokat dolgozott volna azon, hogy a marék kódból neked valami használható megoldásod legyen.

 

Csak kitalálsz egy új terméket és kb 1 perc alatt már el is tudod adni automatizáltan az interneten.

Nézd meg videón:

 

1 perc alatt készíthetsz rendelési automatizmust bármilyen termékhez vagy szolgáltatáshoz


 

Megoldhatnád saját magad is ezt a fejlesztést?
Vagy fogadhatnál rá saját programozót?

 

A SalesForm.hu szoftvert mi 24 hónapon keresztül fejlesztettük, mire olyan állapotba került, hogy azt mondtam ez egy komplett szolgáltatás. Ráadásul azóta is folyamatosan fejlesztjük az igényeknek megfelelően.

Menetközben rengeteg rejtett hibák javítottunk, rengeteg új funkciót tettünk bele, amikről kiderült hogy gyakorlatban létszükséglet, de korábban nem is gondoltunk rá. Sajnos ezek mind csak használat közben derülnek ki, így te sem látnád a saját fejlesztésedben, csak akkor miután már használod a rendszered egy ideje.

Tehát ahhoz hogy egy olyan rendszered legyen mint a SalesForm.hu 1.0-ás változata, ahhoz legalább egy év programozási munkájára és sok 1 millió Ft-ra lenne szükséged. De pont ezért jó a SalesForm.hu, mert olcsón el tudod kezdeni használni és már azonnal pénzt tud termelni neked.

 

Egy átlagos programozó 8000 Ft/ óra díjon dolgozik. 100 óra munkával tudna neked valami használhatót összerakni. Ebből az összegből 32 évig tudod használni a SalesForm rendszerét. Ha pedig találsz egy programozó zsenit, aki 10 óra alatt is megcsinálja (nem találsz), akkor sem vagy sokkal előrébb, mert 3 évig tudnád belőle használni a SalesForm.hu rendszerét. 3 éve termelné már neked a pénzt. Ráadásul a 3 év alatt rengeteg új fejlesztést kapnál, nem beszélve az API változásokról, amik évente megtörténnek.

 

Most kockázatmentesen kipróbálhatod, hogy mennyit lendítene a vállalkozásodon az online bankkártyás fizetés, és a hozzá kapcsolódó rendelési automatizmusok bevezetésre.

Ne szenvedj programozókkal!
Ne várj soha többet programozóra!
Ne könyörögjél programozó srácoknak, hogy legyenek szívesek dolgozni a pénzedért.

 

Vedd a kezedbe a vállalkozásom sorsát,
vedd a kezedbe a vállalkozásod irányítását

és szabadulj meg mindenféle függőségtől.

 

Vásárold meg a SalesForm.hu szoftvert és valósítsd az összes múltbeli és jövőbeni üzleti ötletet



 

 


 

Hasznos információk:

YouTube: 
Csatlakozz a csatornánkhoz és tudd meg, hogyan tudod folyamatosan növelni a bevételed

Facebook csoport: Gyere legyél a közösségünk tagja és ismerd meg, hogyan lettek sikeresek más vállalkozások. Itt kérdezhetsz is.

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : GYIK, Simple, barion

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.