A Salesform.hu használatával nem kell kosár funkció a honlapomra?

Kategória: Gyakran ismételt kérdések | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Az online kereskedelmet leginkább nehezítő technikai rémálom a kosár funkció.

A kosár funkció hivatott szimulálni az élő kereskedelmet, amikor bemész egy boltba, a termékeket kosárba pakolod és a végén a kosár tartalmát kifizetett a pénztárnál. 2005-ben mindenki örült, hogy de jó, végre van ilyen is. Bezzeg ma... csak regisztrálni ne kelljen a vásárláshoz.

 

 

A Salesform.hu használatával nem kell kosár funkció a honlapomra?
 
 

 

Online eladás kosár funkció nélkül. Bármilyen honlap felokosítható programozói tudás nélkül


A legtöbb értékesítés nem olyan, mint amikor a Tescóban vásárolsz.

Sok esetben maga a termék nem is fizikai, és még több olyan eset van, amikor a vevő csak egy terméket akar vásárolni, és nem akarja telepakolni a kosarát.

 

A webáruházak teljesen alkalmatlanok egy videó, egy eBook, egy oktatási anyag, egy belépőjegy, egy hozzáférés zárt felülethez, egy szoftver, egy tanácsadás, egy időpont egyeztetés vagy bármilyen szolgáltatás értékesítésére. Néha még arra is, hogy vitamint adjanak el.

 

Sok esetben a webáruházban elterjedt kosár funkció pont az értékesítést akadályozza, mondjuk ha a terméked nagy értékű, vagy olyan, amiből az emberek általában nem szoktak többet vásárolni. Ha te az előbbi kategóriák egyikébe tartozol, akkor számodra a kosár funkció nem csak felesleges, hanem még nehezíti is az ügyfeleid életét vagyis káros!

A SalesForm.hu azt teszi lehetővé számodra, hogy kosár funkció nélkül tudjanak tőled vásárolni és be tud vezetni a bankkártyás fizetést a vállalkozásodban. Így megszerezd azokat a rendelési automatizmusokat, amikkel meg tudod négyszerezni a céged forgalmát.

 

Nincs szükséged bonyolultan programozott webáruházakra, nincs szükséged webáruház motor telepítésére, annak megismerésére, beállítására és folyamatos frissítésére.

 

Megvalósíthatod a webáruház nélküli online kereskedelmet, ami nemcsak egyszerűbb, nemcsak programozási tudás nélkül elkezdhető, hanem sokkal hatékonyabb is.

Bármilyen weboldalba beilleszthető, bármilyen weboldal felokosítható ezekkel a rendelési automatizációkkal.

 

Lehet neked WordPress oldalad, lehet egy egyszerű egy oldalas landing page oldalad, vagy lehet csak egy Facebook oldalad is, esetleg messenger chatbotod. Mindegyikhez ugyanúgy használható a SalesForm.hu.

 

Teljesen mindegy hogy mivel készül a honlapot lehet az WordPress, lehet az Drupal lehet az InstaPage, lehet az WIX, lehet az egyedi php fejlesztés, bootstrap, egy sima html oldal, készülhet bármilyen DRAG & DROP -os honlapszerkesztővel, ugyanis minden honlapba tehető rendelés gomb.

 

A SalesForm.hu használatakor csak egy rendelési gombot kell tenned honlapodba.
Ilyen egyszerű.

 

Amikor létrehozol egy új terméket a SalesForm.hu admin felületén, akkor tudsz hozzá készíteni egy rendelési gombot vagy egy speciális URL címet, és ezt kell csak beillesztened a honlapodnak abba részébe, ahol azt szeretned, hogy az emberek tudjanak tőled vásárolni.

 

Egy perc alatt létrehozhatsz rendelési automatizmust és eladhatsz bármilyen terméket vagy szolgáltatást az interneten

Nézd meg a videót:

Alig 1 perc alatt lehet neked is rendelési automatizmusod és négyszerezheted a forgalmad kosár funkció nélkül


 

Pontosan ugyanolyan egyszerű, mint megírni egy szöveges tartalmat a weboldaladra.

Ha képes vagy tartalmat írni a honlapodra, ha képes vagy linket beszúrni, akkor képes vagy arra is hogy önállóan tud használni SalesForm.hu rendelés automatizációs rendszerét.

Nézd meg a YouTube csatornánkat rengeteg hasznos videót találsz arról hogyan tudod fejleszteni a vállalkozásodat külső segítség nélkül.

Csatlakoz a facebook zárt csoportunkba, ahol rengeteg hasznos tanácsot fogsz találni más sikeres vállalkozóktól is. Illetve azonnal kérdezhetsz ha elakadsz

 

Már van webáruházad?

Nem baj. Építs mellé újabb bevételszerző csatornákat.

A furának tűnő helyzet az, hogy sokkal sikeresebbek azok a vállalkozásokat, amik csak 2-3 terméket árulnak, mint azok, amik több százat webáruházon keresztül.

Ennek pusztán az az oka, hogy a webáruház olyan, mint az a kofa, aki kiteríti a portékáját a lepedőre és várja, hogy az emberek vásároljanak tőle.

Míg ha adott termékekre külön honlapokat építesz, akkor tudod vezetni a látogatókat a vásárlás irányába. Akkor van lehetőséged arra, hogy bemutasd a termék minden előnyét, minden elégedett vevőt és meggyőzd a látogatót a vásárlásról.

Hogyan csináld?

Rengeteg cikket gyűjtöttem össze ehhez. Csak kattints >>

 



Hasznos információk:

YouTube: 
Csatlakozz a csatornánkhoz és tudd meg, hogyan tudod folyamatosan növelni a bevételed

Facebook csoport: Gyere legyél a közösségünk tagja és ismerd meg, hogyan lettek sikeresek más vállalkozások. Itt kérdezhetsz is.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : GYIK, webáruház, online vállalkozás, kezdő vállalkozás, bankkártyás fizetés

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.