Előfizetéses modell coachoknak és oktatóknak?

Kategória: Automatizmusok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Előfizetői coaching program. Hallottál már róla?

Külföldön nem vált ki már kényszeres szemöldökhúzogatást senkiben – ismert jelenség –, de magyar példát is láthatsz például párkapcsolati tanácsadásra előfizetéses rendszerben, „Feleségek Klubja” néven futva. Hoztam néhány hazai és külföldi példát, valamint érvet, miért gondolkodj előfizetői rendszerekben coachként vagy oktatóként.

Előfizetéses modell coachoknak és oktatóknak?


Coachként folyton a naptáradat lesed, mikor vagy szabad egy következő „delikvensnek”? Létezik ennél kényelmesebb, kiszámíthatóbb bevételt jelentő megoldás tudásod és segítségnyújtásod kamatoztatására.


Korábban már írtam róla cikket, hogy tanácsadóként vagy coachként hogyan profitálhatsz a SalesFormmal.

Hogyan add el coachként vagy tanácsadóként a szolgáltatásodat úgy, hogy az életedet nem megnehezíted, hanem megkönnyíted. Akár automatizmusokban gondolkodva tehetsz minden nap azért, hogy vállalkozásod legyen, mert amikor nem teszel semmit, akkor azon a napon NINCS vállalkozásod (kemény és fájó igazság).
 

Ebben a vállalkozósdi „ökoszisztémában” minden mindennel összefügg és semmi sem megy magától automatikusan. Kivéve, ha automatizálsz bizonyos folyamatokat.

 

Amivel elkerülheted, hogy bejelentkeznek hozzád egy időpontra, de nem jönnek el. Amivel elkerülheted, hogy jelentkeznek a képzésre, majd alábbhagy az elköteleződés lángja a képzés előtt, és azt, hogy gyakorlatban a díjbekérőt se fizetik ki.

Amivel levedled az adminisztráció fojtogató indáit.

 

De talán a kevesebb adminisztráció mellett perzselő vágyként jelenik meg előtted egy egyszerűbb bevételszerzési lehetőség, amivel végre a hivatásodnak élhetsz.

 

Nem csupán bokáig gázolnál a „segítségnyújtás” vízében, de mélyen lemerülnél az óceán mélyére. Nos ebben is segíthet neked a SalesForm.

Ehhez meg kell ismerned az előfizetéses rendszer misztikusnak tűnő világát. Igen, éppenséggel a te szakmádban kamatoztatva az előnyöket.

Mert létezik egy forradalmian újszerű modell, amivel jóval egyszerűbben valósíthatod ezt meg.

De előtte őszintén…erre tudnod kellene a választ.

 

 

Mi a célod coachként?

 

Pozitív hatást gyakorolj az életekre?

Egyesek jobban megismerjék önmagukat, az érzelmi reakcióikat?  Értsék a környezetüket és annak reakcióit, esetleg racionalizálni tudják a folyamataikat, konfliktusokat is könnyebben tudják kezelni?

Lássák a fától az erdőt? Választ kapjanak életük nagy kérdéseire és harmonikusabb mindennapokat biztosítanál nekik?

Valld be őszintén, amellett, hogy partnerként útmutatást szeretnél adni nekik, és embereken segítenél; te is élni szeretnél.

Mi a vágyad? Biztosan van egy küldetésed…azt az életet élnéd, amit mindig is élni szerettél volna.

 

 

Coachként, oktatóként talán neked is van a nagy mumusod az életben

 

Tegyük fel pároknak, házaspároknak segítesz párkapcsolati problémáik megoldásában vagy szakmai képzést tartasz azoknak, akik segíteni szeretnének másoknak párkapcsolati problémáik megoldásában.

Lefogadok felmerült már benned: bárcsak a nap 36 órából állna. Vagy 48-ból.

Mert jelenleg valószínűleg te is párkapcsolati tanácsadás keretén belül nem kooperálhatsz semmi mással, minthogy gyakorlatilag eladod az idődet.

 

Leül veled egy pár beszélgetni.
Ezt a felállást pedig korlátozottan tudod csak vállalni.

 

Hiszen 24 órából áll neked is egy napod. De gondolkodtál már azon, hogy a tudásodat meg tudnád osztani videók formájában, ebből közösséget tudnál létrehozni és azok számára elérhetővé tenni?

Automatizáltan, havi bevételeket generálva.  

Akinek pedig fontos a párkapcsolata, azok csatlakozni tudnának ebbe a klubba.

 

Egy kedvezményes havidíjért cserébe, rengeteg információt kaphatnának arról, hogyan lehet megelőzni a problémákat, mit csináljanak, ha jön az első gyerek vagy ha eltávolodott tőlük a párjuk.

(Te vagy a szaki, te tudod, hogy mik a célcsoportod legfőbb problémái.)

 

Mindezt létre tudod hozni egy előfizetéses klub keretében is, ahol bővíted a közösséget és bővíted a friss tudásanyagokat is.

Gitár- vagy hangszeroktatás esetében is működik ugyanez a séma.

Előfizetéses klubbot tudsz belőle csinálni, tehát felbontod a havi szintre az átadott tudást.  A csatlakozó pedig havonta kisebb összeget fizet nálad előfizetődként, mintha egyszerre fizetne teljes összeget vásárlóként.

Akárcsak a hitelek esetében: kisebb egy adott alkalommal a fizetés fájdalma.

 

 

Ebben a videóban elmagyarázom a coach előfizetéses rendszer logikai menetét.
 


 

Néhány példa az előfizetéses coaching megoldásra

 

Képzelj el egy havi előfizetést, amely automatikusan megújul.

Ebben a havi keretben benne van két 50 perces, személyre szabott coaching foglalkozás, e-mailes visszajelzések, kiértékelés 60 perces ingyenes beszámoló keretében, különböző foglalkozások a beiratkozás első 30 napjában.

Mindezt 129 dollárért.

De nézzünk egy másikat.

Attitűd-értékelés, amely leírja és elárulja, hogyan állsz hozzá helyzetekhez, feladatokhoz és projektekhez optimális és stresszes körülmények között. (Valamint hogyan javíts rajtuk.)

Hogyan élhetsz hitelesen indokolatlan stressz vagy negatívitás nélkül és hogyan teljesítheted céljaidat. Felmérésekkel megtoldva egyéneknek vagy akár üzleti csoportoknak is.

 

Ugyanis az előfizetői csomag szólhat egy csapatnak is; csapatépítéshez, készségfejlesztéshez és elkötelezettség kialakításához a kisvállalkozások számára.

Akik egy csoportban dolgoznak ez idő alatt a tulajdonossal, hogy megtanulják, hogyan kell kezelni a különböző viselkedéseket, mindemellett megismerhetik erősségeiket is.

Havonta egy 90 perces csoportos foglalkozásról van szó legfeljebb öt csapattagnak és egy tulajdonosnak.

 

Micsoda ötlet, igaz?

 

Ha szinte minden leautomatizálható (videók, tananyag átadása, felmérések és tesztek), akkor máris jelentéktelen információ az, hogy a 24 óra egy nap. Hasonló megoldást alkalmaz a LifeHouse Coaching is.

Az, hogy mennyire éri meg ez a módszer egy coachingnak, részletesebb levezetésként (számolással) ebben a cikkben elolvashatod.

 

Ismétlődő, előfizetéses és nincs megadva a befejezési dátum. Zene füleidnek.

 

Mennyivel egyszerűbb lenne az életed, ha ügyfeled havi díjat fizetne és minden hónapban kapna egy e-mailt, amely értékes forrásokkal és szakértői tanácsokkal látja el, hogy a legjobb életet élhesse (előre megírtad őket).

Megosztott történetek, kihívások és cselekvési lépések is részei lennének a segítségnyújtásnak.

Míg egy online tanfolyam általában rögzített, fix és nagyobb összegért értékesített készterméknek számít (a hallgatók egyszer fizetnek a tanfolyamért, a tartalmat a saját ütemükben fogyasztják), a klubtagságok rendszeresen szolgáltatják az új tartalmakat és gyakorlatokkal vagy kihívásokkal lepik meg az előfizetőket.

 

Esetükben az ügyfél mindig motivált a folyamatos havi fizetésre. Ami kisebb fizetési fájdalmat is jelent a számára.

 

Neked szolgáltatóként legnagyobb előnye mindennek az automatizált ismétlődő bevétel. Egyszeri értékesítés vagy tranzakció helyett kiszámítható bevételed lesz.

 

Stabilitást biztosíthat.

 

De csak akkor lesz vonzó, ha valódi értéket teremt.

Tudás mellett akár a közösség és a közös kommunikáció lehetőségét is megadva a tagoknak.

Lásd például, hogyan kínálja Becky Mollenkamp teljes tartalomkönyvtárát a  Own it Crush it VIP tagság tagjai számára.

Akrill-festés, tudás amatőr vagy haladó művészeknek? Zseniális, már ilyen is létezik. A Painthog többféle csomagot kínál kreatív hajlamaidnak.

 

Ha edző vagy tanácsadó vagy, a Justin Jackson által  használt csoportos Coaching Modell remek inspirációt adhat a számodra: a bootstrapperek közössége.

Tervezőknek és fejlesztőknek segítenek jobbá lenni. De nem csupán a coach szolgáltatás manifesztálódhat meg előfizetésben, de már coach-termékcsomagok is léteznek.

 

Az előfizetéses dobozokban rejlő lehetőségekről itt is olvashatsz, előző cikkemben.


De evezzünk hazai vizekre.

 

 

Egy magyar előfizetéses coach-szolgáltatás példa

 

Magyarországon Dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor és coach hozta létre a Feleségek Klubját, amihez időszakonként lehet csatlakozni. Itt csak a Klubtagok számára érhető el minden tananyag, kedvezmény, tréning és a teljes szakmai csapata.

 

Szeretettel várnak, ha NŐ vagy, szeretnél tenni a kapcsolatodért és önmagadért és szívesen fejlődsz egy szuper közösségben.

 

Mert a feleségi kihívásokkal nem vagy egyedül.

Ezért hozták létre a Feleségek Klubját, aminél folyamatos hozzáférést biztosítanak az előfizetőknek az online párkapcsolati tananyagokhoz, sőt dr. Mészáros Ádám és szakmai csapata személyes segítségét biztosítják, miközben egy pozitív női közösség tagjává válnak a tagok.

Klubtagként egy inspiráló közösség tagjaként tanulhatnak, megoszthatják a gondolataikat, segíthetnek a többieknek és sok-sok támogató energiát szerezhetnek.

 

Előfizetéses modell coachoknak és oktatóknak?

Hazai párkapcsolati coach előfizetéses klub. A Klub célja, hogy a program megújítsa a feleségeket nőként, feleségként és anyaként. 

 


 

Amit kapnak a tagok:

 

  • 23 párkapcsolati minitréning (a minitréningek értéke 23 x 7500Ft = 172.500 Ft.)
     
  • Havonta élő előadás, internetes közvetítésben, kérdezz-felelek lehetőséggel. A csatlakozással máris hozzáférést adnak minden korábban megtartott előadásukhoz is. (Értéke: 25.000 Ft)
     
  • Feleségek Klubja Közösség, azaz a Feleségek Klubja Zárt Facebook csoporthoz való csatlakozás lehetősége.
     
  • Kérdezz bármit Ádámtól – prémium videós tanácsadás (értéke 40.000 Ft) dr. Mészáros Ádám, a Klub alapítója videós üzenetben válaszolja meg a tagok kérdését.
     
  • Rendszeres tréningek, klubtalálkozók, workshopok online és élőben (A tréningek, workshopok, klubtalálkozók összértéke: 160.000 Ft)
     
  • És természetesen Feleségek Klubja Kedvezmények sora. 10-50% kedvezményt kaphatnak a tagok dr. Mészáros Ádám népszerű párkapcsolati kiadványaira, online tréningjeire. De az általuk ismert szakemberek szolgáltatásaira is kedvezményesen juthatnak hozzá: színtanácsadás, life coaching, pszichoterápia, női tréningek, pszichodráma csoport, életmódtanácsadás stb.

 

 

Tudod, hogy mindez mennyibe került?

A Klub megnyitása alkalmából mindösszesen havi 4.990 Ft-ért juthatott hozzá a csatlakozó. Éves tagság esetén pedig még kevesebbre jött ki ez az összeg. Ennyi segítség napi fél csésze kávé árából.

Döbbenet.

 

 

Hogyan készíts egy sikeres Coaching tagsági oldalt?

 

A vásárlói élettartam növelésének egyik legsikkesebb, legtrendibb, legeredményesebb és legmodernebb válfaja tehát a havi díjas előfizetések, amivel automatizáltan kiszámítható bevételre tehet szert egy vállalkozás.

 

Nincs többszöri utalás, többszöri adatkitöltés, regisztráció és rendelési mizéria.

 

Ráadásul elsőre rávenni valakit arra, hogy fizessen, embert próbáló feladat. Arra, hogy újra és újra fizessen, már jóval könnyebb; főleg, ha automatikus.

Ennek megvalósítása sokkal egyszerűbb, mint elsőre látszik.

Erre itt van neked egy szoftver: A SalesForm

Előfizetéses rendszer bankkártyás fizetési móddal összekötve – akár a síléc és a havas domborzat – létezhetnek egymás nélkül, de minek, mikor együtt nyerik el igazi értelmüket?

A SalesFormmal ezért megvalósítható a:

 

  • rendszeres havi terhelés,
  • ismétlődő fizetés,
  • részletfizetés automatikusan,
  • 1 click upsell vagy bump ajánlat,
  • automatizált számlázás,
  • számos értékesítési- és marketingfunkció.

 

 

Nem tudom mikor tűnik fel igazán, hogy megéri előfizetéses rendszerekben gondolkodni. Ehhez a legjobb megoldás az előfizetéses klubrendszer.

Szóval havi fix bevétel, kiszámíthatóság, automatizmus.
Hogyan áll össze technikailag a működtetése?

 

Tudj meg többet a SalesFormról és előnyeiről itt.

 

Nemcsak az online bankkártyás fizetés, ismétlődő vagy recurring fizetést, de számos marketing-és sales funkciót is rábízhatsz.

Neked fejlesztened nem kell, semmi techmizéria.

Ha te is szeretnél egy ilyet rendszert magadnak, akkor MOST van egy jó lehetőségünk neked: https://www.bit.ly/ekm-jovok

Én a helyedben kattintanék, ha bosszúság és macera nélkül egyszerűen raknál össze egy előfizetéses modellt és mindent szinte leautomatizálnál. És nézd meg, hogy mit nyújthat neked a SalesForm.

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : salesform, előfizetéses rendszer, coach

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.