Online értékesítési technika, amire szükséged van - csak ennyi kell kihívás

Kategória: SalesForm | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Bártfai Balázs vagyok a SalesForm rendelés automatizáló platformtól, és beszéltünk az elmúlt adásban arról, hogy miért is kellene neked is értékesítési rendszereket építened.

Úgy, hogy valójában ahhoz, hogy az online vállalkozásod beinduljon, hogy működjön, pénzt termeljen, neked több bevételed legyen, közben kevesebb időt menjen el az eladásra.

 

Ehhez mire van szükséged? 

 

Meséltem az adásban, hogy nekünk van egy olyan kihívásunk, egy harminc napos kihívás, a "Csak Ennyi Kell" kihívás (csakennyikell.hu), ahol abban segítünk neked, hogy megfogjuk a kezed és közösen 30 nap alatt felépítjük az automata értékesítési rendszered. 

 

Minden nap kapsz egy feladatot, kapsz motivációt, meg pont azokat a dolgokat, szoftvereket, eszközöket, mintákat, sablonokat, amit ahhoz kell, hogy el tudj készülni a teljes rendszereddel. 

 

Ezt ígéri neked, Csak Ennyi Kell kihívás

 

Öt fő dolgon megyünk végig, mert hiszem, hogy tényleg csak ennyi kell ahhoz, hogy sikeres legyél. 

Az első dolog, hogyan lesz a termékedből egy ütős ellenállhatatlan ajánlat. 

A második dolog, hogy hogyan kell publikálnod, hogy az emberek vásárolni akarjanak tőled. 

A harmadik dolog, hogy hogyan építsd meg magát a rendszert. 

Itt kikapcsolódik a folyamatba maga a SalesForm is. 

A landing oldalak, OPT-IN oldal, SALES oldal, UPSELL oldal. 

A negyedik, hogyan tudsz forgalmat terelni ebbe a rendszerbe, olyan embereket, akikkel szívesen dolgoznál együtt és akik majd vásárolni fognak. 

Az ötödik pedig a mérés és az optimalizálás, hogy tudjad, hogy a rendszernek hol vannak a gyenge pontjai, mit kell kijavítani, mit kell fejleszteni ahhoz, hogy még jobb legyen, vagy egyáltalán elkezdjen működni ez az egész. 

 

Hát ez az, amit a Csak Ennyi Kell kihívás tartalmaz. 

 

Online értékesítési technika, amire szükséged van - csak ennyi kell kihívás
 
 


Megéri a kihívás az árát? Vagy csak egy a marketing oktatások közül?


Nem biztos, hogy el kell végezned ezt a kihívást! 

 

Nem biztos, hogy neked erre a tudásra szükséged van. 

 

Lehet, hogy te csak ki akarod szervezni, azt akarod, hogy valaki csinálja meg neked.

 

Hozzáteszem, hogy a kiszervezéssel igazából nem úszod meg a teljes munkát. A rendszerépítést megúszod. Nem neked kell megcsinálni a rendelési oldalt, a SalesFormot összekötni, meg a többit...

...de sajnos nem úszod meg, se a publikálást, se az ajánlatkészítést, se a forgalomterelést, se az optimalizálást, se a mérést. 

 

Te is kisszerveznéd ezt a munkát? 

 

Akkor van egy nagyon jó konstrukciónk erre. 

 

Azt mondtuk, hogy teljesen mindegy, hogy eljössz a kihívásra és megtanulod, vagy kiszervezed. 

 

Gyakorlatilag ez a kettő ugyanannyiba kerül. 

Ne is kelljen gondolkoznod rajta. 

 

180 ezer forintba kerül az, hogyha mi megcsináljuk az értékesítési rendszeredet, és 180 ezer forintba kerül a kihívás is. 

 

Na most, ha mi intézzük a kiszervezést, mi csináljuk meg neked a rendszert, akkor 180 ezer forintot kell fizetned. De valójában a teljes díj nem ennyi, hanem 3 millió forint. 

 

Hárommillió forintot kérünk, de ebből csak 180 ezer forintot kell kifizetned. Fennmaradó 3 milliót, az a rendszert fogja kitermelni, amit neked megépítünk. 

 

Ez azért jó, mert érzed, hogy mi egy hajóban evezünk. Érdekeltek vagyunk a sikeredben.

Érdekeltek vagyunk abban, hogy olyan értékesítési rendszerünk legyen, ami jól működik. Ez a nagy titok. A 3 millió forintot nem is zsebből kell finanszíroznod, hanem az a rendszer termeli ki, amit neked építünk. 

 

Ilyen ajánlatot csak annak adunk, aki már értékesített korábban.

 

Ha te már eladtál a termékedből és a szolgáltatásodból, valamilyen formában, akkor élhetsz ezzel az ajánlattal, ha még nem, soha, csak ötleted van, akkor nem élhetsz ezzel az ajánlattal. Akkor neked marad a Csak Ennyi Kell kihívás. 

De mi a különbség a kettő között? 

 

A Csak Ennyi Kell kihívásban, te megtanulod a rendszerépítést. Megismered a lépéseket hozzá és utána újra és újra meg tudod majd ismételni.

És látni fogod, hogy nem az a titok, hogy meg kell építeni egy tökéletes rendszert, hanem a titok az, hogy meg kell tanulni rendszereket építeni gyorsan. 

Akár minden hónapban építened kell egy új rendszert, mert nem tudhatjuk elsőre, hogy melyik rendszer fog jól működni. 

 

Lesznek, amelyek nem működnek, és ki kell őket javítani. Az javítás alatt ne azt értsd, hogy építettem egy ház és le kell rombolnom az egészet. 

 

Javítás alatt azt értsd, hogy ki kell cserélni az ablakokat. 

 

Sokkal, de sokkal kevesebb munka, javítani, mint rendszert felépíteni. 

Az első rendszer megépítése, az izzadságos lesz. A második, az már könnyebben fog menni. A harmadik még könnyebben fog menni!

 

A negyedik ötödik, már gyerekjáték lesz. 

 

Amit megtanulsz gyorsan rendszereket építeni, nagyon gyorsan le tudod tesztelni, hogy melyik az, amelyik nem működik, melyik az, ami picit működik, melyik az, ami nagyon működik, és lesz olyan, ami elképesztően jól fog működni. 

 

Tehát, hogyha megtalálod azt az üzenetet, amire nagyon vevő a piacod, hogyha meglesz a tökéletes ajánlat, amiért odavannak az emberek, az nem egy picit fogja megtolni az értékesítésed, hanem valami brutális, valami elképesztő mértékben. 

 

Nagyon sok ilyen vállalkozóval beszéltem, aki azt mondta, hogy sok mindennel próbálkozott... Aztán egyszer csak történt valami, és csinált egy jól működő rendszert. Berobbant az egész. 

 

Annak köszönheti, hogy a vállalkozása most itt tart. És nem érti, hogy miért. Miért pont ez jött be? Annyi jó ötlete volt, de ez... mindent tarolt.

 

A "Csak Ennyi Kell" a kihíváson megtanulod, hogyan kell ilyen rendszereket építeni, aztán megtanulod ismételni újra, meg újra. 

 

Mi csináljunk meg neked a rendszert? 

 

Akkor ezt a tudást nem kapod meg. Mi egy rendszert fogunk neked építeni. 

 

Aztán hogyha a rendszer elkezd működni, hogy ha jó a termék, ha jó a publikáció, akkor mi is kapunk belőle pénzt, akkor mi is elkezdjük majd simogatni, meg optimalizálni, megmérni a te rendszeredet, hogy még jobban működjön. 

 

Így néz ki az ajánlat. 

 



 

Na de... a Csak Ennyi Kell kihívásról akarok neked bővebben beszélni, mert a másikról igazából nincs mit. Azt mondod, hogy én ezzel nem akarok foglalkozni, és csináljátok meg nekem. Ennyi. Készen is lesz a rendszered. 

 

De ha te foglalkozni akarsz ezzel, ha meg akarod tanulni, ha akarod ezt a tudást, akkor neked való a Csak Ennyi Kell kihívás

 

Tudom, hogy a 180.000 Ft, az valakinek egy nagyon komoly elköteleződést jelent. 

 

A 180 ezer Ft egy olyan összeg, ami mindenkinek érezhető. Nem az a nagyon-nagyon fájdalmas kategória, ez nem egy félmilliós képzés, és nem is egy 2 milliós képzésről van szó, hanem csak 180 ezer forintról.

 

Néha a telefonunk többe kerül, mint 180 ezer forint, de azért ez egy fájó összeg. 

 

Szóval azért, hogy ne a pénzen múljon a jövőd,  kitaláltunk egy részletfizetési konstrukciót. 

Azért nem kell 180 ezer forintot fizetni a Csak Ennyi Kell kihívásért... bőven elég, hogyha 45 ezer forintot fizetsz. 

 

45 ezer forint befizetésével máris részt vehetsz a teljes képzésen. Mind a 30 napon végigmehetsz. 

 

A második, a harmadik és a negyedik részletet egy-egy hónappal később vonjuk le. Négy hónap alatt fizeted ki, a Csak Ennyi Kell kihívás árát. 

Négy hónap. 

 

Tehát valójában arról van szó, hogy 45 ezer forintot befektetsz, ha ott vagy, csinálod, elkötelezett vagy, felépíted a rendszered, akkor a következő időszakban a rendszered bőven, sőt nevetve kitermeli ezt az összeget. 

 

Így épül fel a részletfizetési konstrukció. 

 

De én nem ajánlom neked a részletfizetési konstrukciót, mert akkor nem fogod érezni azt a nyomást, hogy nekem teljesítened kell. 

Csak 45.000 forint. Végül is nem is nagy összeg... 

 

Ha befizeted egy összegben a kihívást, akkor érezni fogod, hogy hát igen, ezt azért ki kellett fizetni. Akkor lehet, hogy vissza akarod szerezni ezt a pénzt. Akkor lehet azt érzed majd, hogy oda kéne tenned magamat. Ez pedig egy hatalmas motiváció lesz számodra.

 

Azért, hogy te inkább az egyösszegű fizetést válaszd,  az egyösszegű fizetésből adok neked 30 ezer forint kedvezményt. 

 

Tehát ha egy összegben fizetsz, akkor nem 180.000 forint lesz a kihívás, hanem csak 150.000 forint. Ezt a 30 ezer forintot spórold meg, hogyha egy összegben fizetsz és becsatlakozol a programba. Ezt tudom neked felkínálni. Részletfizetésben 45 ezer forint, egy összegű fizetés esetén pedig 30 ezer forint kedvezménnyel, 150 ezer forint. 

 

Mit is kapsz meg ezért a pénzért, és hogy egyáltalán megéri-e neked ezzel foglalkozni? 

 

Eleve megkapod ezt a 30 napos online mentor programot, ahol segítek neked a vállalkozásodban. 

Valójában ez sem 30 napos, mert lesz előmelegítés, lesz utólagos gondozása ennek a programnak, és a kihívás sem fog véget érni a 30 napnál

 

Azt látni fogod, hogy ezeket a dolgokat ismételni kell, akár egy életen át, hiszen a vállalkozás sosincs készen, nem úgy van, hogy készen van a vállalkozásom, hanem a vállalkozás akkor jó, hogyha folyamatosan fejlődik. 

Ezért a Csak Ennyi Kell kihívás sem úgy néz ki, hogy 30 nap alatt végig darálunk rajta, aztán elköszönünk egymástól... hanem ott maradhatsz örökre, akár újra és újra végigcsináltad a kihívást egy újabb csapattal. 

 

  • Tartalmazza ezt a 30 napos online mentor programot. Ennek az értéke több, mint a kihívás. Ez önmagában 180 ezer forintot megérne, vagy akár 190 ezer forintot is


Tartalmazza a 30 napos megvalósítási anyagokat és a motivációt. Hiszen én abban hiszek, hogy nem csak a tudás kell odaadni neked, hogy mit kell csinálni, hanem oda kell adnod az eszközöket is, hogy hogyan tudod megcsinálni. És még ez is kevés, mert kell motiválni arra, hogy valójában meg is csináld. 

 

Ez a három a kulcs: Hogy mit kell csinálni, hogyan kell megcsinálni és a motiváció, hogy meg is csináld. 

 

Ezt is megkapod, a motivációt is. 

  • A motivációs tréningek kerülnek önmagukba 190 ezer forintba. 
  • Megkapod a Csak ennyi kell a kihívásnak a teljes csomagját, ami 180.000 forintba kerül. 
  • Megkapod, bónuszként (ezek már a bónuszok lesznek)... A kihívás a teljes munkafüzetét. 

 

Minden egyes írott anyag, minden egyes feladat, minden egyes feladathoz tartozó link, szoftvert, egyben odaadom neked. Ennek az értéke 40.000 forint. 

  • Megkapott bónuszként mp3-ban az összes hanganyagot, ami elhangzik a kihívás során.

 

Ha nem érsz rá videókat nézni, akkor akár meg is hallgathatod edzés közben, főzés közben, takarítás, utazás közben, szóval fejlődni tudsz, miközben valami más tevékenységet is végzel. 

 

  • Megkapod 40 ezer forint értékben a vállalkozásépítési stratégiákat. Ezek olyan anyagok, amiket 38 sikeres vállalkozótól szedtem össze, és elmondják, hogy ők hogyan lettek sikeresek. 
  • Korlátlan hozzáférést kapsz a Facebook zárcsoportunkhoz, ahol ott vagy te, meg a többi kihívás résztvevője, ebbe a csoportba örökös tagságot nyersz, tudsz kérdezni, tudsz másoknak segíteni, mások tudnak neked segíteni. 

 

Együtt tudtok dolgozni, lesznek közös munkavégzések. Egy szuper hangulatú, nagyon segítő közösségről van szó. 

 

  • Megkapod azt a 30 másolható sikerstratégiát, amitől mások külföldön sikeresek lettek.

 

Egy lépésről lépésre stratégiát. Hogyan indult el pénz nélkül, hogyan talált ötletelt, hogyan valósította meg, hogyan csinálta meg lépésről-lépésre. Ennek az értéke szintén 40 ezer forint. 

 

  • Megkapod bónuszként egy évre a SalesForm előfizetést, ami tartalmazza a SalesForm összes funkcióját.

 

Az összes dolgot, amit csak használni kell az automatikus értékesítéshez meg fogod kapni a kihíváshoz. Ennek az értéke 169 ezer forint. 

Ennyibe kerülne, ha külön kellene megvásárolnod.

 

  • Megkapod bónuszként a teljes honlaprendszert.

 

Megkapod azt a négy landing oldalt, amire szükséged van ahhoz, hogy a rendszert tudjál építeni és ehhez megkapod azt a programot, amivel ingyenesen tudod ezeket az oldalakat szerkeszteni. 

 

És nemcsak ezeket az oldalakat, hanem a jövőben bármilyen weboldalt. 

Tehát kapsz egy olyan eszközt és kapsz hozzá egy olyan sablont, amivel te saját magad ingyenesen bármennyi weboldalt el tudsz készíteni. 

 

A weboldal készítésnek az ára akár a 100 ezer forinttól a másfél millióig is elmehet, de én azt gondolom, hogy legalább 160 ezer forintot megér négy darab ilyen landing oldal. 

 

  • Valamint bónuszként megkapod a sales szöveg írási sablont, ez 69 ezer forint, ami gyakorlatilag semmi mást nem jelent, mint azt, hogy előre megírtuk neked azt a szöveget, amit a landing oldalra tenned kell azért, hogy vásárolni akarjanak tőled. 

 

A sales szöveg árai az egekben vannak, hiszen ez ad el... 

Úgy gondolom, hogy ha van egy olyan sablonod, ami jól működik, vagy bizonyított már másoknál, akkor nem kérhetünk érte annyit, mint egy sales szövegíró, nem lehet 280.000 forint, de szerintem simán megér 69 ezer forintot. 

 

 Ezeket az összegeket nyilván nem adtad össze fejben, de ha összeadogatnád azt a bónuszt, meg mindazt, amit kapsz, akkor az jönne ki, hogy ennek a kihívásnak a reális ára az 1 millió 199 ezer forint lenne. 

 

1,2 millió forint a teljes ára annak, amit megkapsz a kihívással

 

Sokan mondják, hogy el kellene kérnem ezt az árat érte, mert ha elkérem a 1,2 milliót... még ha részletfizetésben is, akkor azt éreznéd, hogy oda kell tenned magam, ezt meg kell csinálnom!

 

Balázs, ez a jövőm!  A digitalizáció, a jövő!

Át kellett vinnem a vállalkozásomat az online térbe!

Értékesítési rendszert kell építenem!

 

Ha kifizetnéd ezt az össszeget, akkor ezt éreznéd, akkor keményen dolgoznál a sikereden. És én nagyon jól élnék ebből. 

 

De nekem nem az a célom, hogy neked ennyire nagyon fájjon a tudás megszerzése, hogy 1,2 milliót fizessél, ami például egy programozó képzésnél teljesen reális.

Mondjuk, hogyha targoncára képeznének targoncavezetőt, akkor szintén ki kellene fizetni azt az összeget... lássuk be, mennyivel másabb targoncát vezetni. Nem az az álom munka.

 

A világ bármely pontjáról lehet értékesítési rendszereket összerakni. Szóval, 1,2 millió nem sok. Az egyetemeknek többet fizetsz a papírért...

 

Mégsem kell annyit fizetned. Ugye arról beszéltünk, hogy 180 ezer forintba kerül a képzés. 

 

45 ezer forintos havi részletekben, vagy ha egy összegben, akkor 150 ezer forintért megkapod az egészet. 

 

Szóval, hogyha úgy érzed, hogy a Csak Ennyit Kell kihívás segítene. 

Ha úgy érzed, hogy te is meg akarod tanulni, hogyan tudsz vevőket szerezni online, hogyan tudsz automatizálni, hogyan tudsz kevesebb idővel sokkal több bevételre szert tenni, akkor gyere csatlakozz be a kihíváshoz. 

 

Az eddigi kihívások full létszámmal mentek. 

 

Azt tapasztaltam azt, hogy 40 főt tudok vállalni. 

 

Hogyha ez a 40 hely betelik, akkor sajnos lemaradtál, akkor már csak a következőre tudsz jönni. 

 

Mint mondtam, eddig mindegyik teltházzal üzemelt. 

Szóval, a döntés most a te kezedben van. 

Mindig dönthetsz úgy, hogy halogatsz, vagy csak cselekszel. 

 

És a legjobb az egészben, hogy ezeket a döntéseket mindig újra és újra meghozhatod, mindig dönthetsz úgy, hogy na, akkor most cselekszem és mindig dönthetsz úgy, hogy most halogatok. 

 

De ezt a döntést neked kell meghozni, nem hozhatom meg helyetted!

 

Nem akarlak ijesztgetni, nem akarlak sürgetni. 

Ezt gondold át! 

 

Hiszen pontosan tudod, hogy az az élet, amire vágysz, a szabadság, a jólét, az elismerés, a család, amit szeretnél, az abból a vállalkozásból születik, amit te építesz. 

 

A vállalkozásod tudja megváltoztatni leginkább az életedet. 

Szóval döntsél jól. 

 

Dönts úgy, ahogyan neked éppen megfelelő. 

 

És ha csatlakozol, nagyon boldog leszek, örülni fogok és te is örülni fogsz.

 

Egy nagyobb közösségnek a tagja leszel, a megvalósító vállalkozóknak, akik nem csak jegyzetelnek, hanem odateszik magukat és meg is építik a dolgokat. 

 

Ha pedig úgy döntesz, hogy most nem csatlakozol, akkor se keseredj el, rengeteg ingyenes anyagot találsz a YouTube csatornákon, rengeteg ingyenes anyagot találsz az üzleti blogunkon, a rendelési űrlapon, és ugyanúgy megveheted a SalesFormot és nekiállhatsz saját magad kísérletezni azon, hogyan kell ilyen értékesítési rendszert építeni. 

 

Köszönöm, hogy elolvastad! 

 

Iratkozz fel a csatornámra és ne felejtsd el, hogy már csak egy SalesForm kell, hogy elérd...

 



 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : csakennyikell

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.