SalesForm akció - fizess kevesebbet

Kategória: SalesForm | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Szia, én Bártfai Balázs vagyok, a SalesForm rendelés automatizáló platformtól, és itt egy nagyon izgalmas fejlesztésünket fogom neked megmutatni, amivel rengeteg pénzt tudsz spórolni.

Ugye alapvetően a SalesForm oldalon látsz három csomagot, az induló csomagot, a profi csomagot és a prémium csomagot. És azt gondolnád, hogy ezek a csomagok, ezeket a funkciókat tartalmazzák, és neked kell egy olyan funkció, ami nincsen ebben a csomagban, akkor legalább a nagyobb csomagot kell megvenned.

De ez nincs így.

 

SalesForm akció - fizess kevesebbet
 
 
 

 

SalesForm - Fizess kevesebbet. Akció vagy kupon nélkül is


Csináltunk egy olyan fejlesztést, amivel pontosan úgy tudod testre szabni a SalesFormodat, mint amilyen egyedi a te vállalkozásod.

 

Minden egyes funkciót ki-be tudsz kapcsolni és nincs szükség arra, hogy válts a különböző csomagok között.

Ha egy funkció kell, bekapcsolod, ha nincs rá szükséged, kikapcsolod.

Így teljesen testre tudott szabni, az előfizetésed díját.

Azt, hogy mennyibe fog kerülni neked a havidíj, attól függően, hogy mi az, amit használsz, vagy mi az, amit nem használsz.

Érdemes elsőre a prémium csomagot megvásárolnod, mert ott van az összes funkció, kipróbálod egy hónapig, majd beállítod úgy, ahogyan te szeretnéd.

Hogyan is néz ki ez?

Videó a beállításokról

Hálás vagyok, hogy ezt a cikket olvasod, ezért megleplek egy 5000 Ft értékű ajándék kuponnal, amit 2020.10.31-ig tudsz felhasználni a PRÉMIUM csomagra.
KUPON: SF5000FT

Beválthatod ide kattintva: https://f.salesform.hu/t/r/salesform-premium-csomag-havi-dija?coupon=SF5000FT

 

Videó átírat

 

Az előfizetésem menüpontban látod a különböző funkciókat. Most itt látod, hogy ezeket nem tudom kikapcsolni, ez azért van, mert ezek használatban vannak.

Van olyan termékem, ami ezt használja, így nem tudom kikapcsolni. Így azt is látom, hogy valójában mi az, amit nem használok.

Nem használom a cib - et, ami mondjuk 0 forint, mert alapból jár. De nem használom a cib egykattintásos fizetést, és máris csökkentettem a havidíjamat.

Nem használom az ismétlődőt, a paypal-t és a Bariont. Máris csökkentettem a díjat.

Nem akarok utánvételt sem használni, nincsen logisztikám, ezt mind kikapcsolom. Máris 21.000 forint.

Nézzük tovább!

Nem használok webgalambot, ActiveCampaign-t miniCRM-et, máris csak 18 ezer.

És a cég adatbázisra nincs szükségem. És máris lecsökkentettem bruttó 17900-ra.

De kikapcsolhatnám a bilingót is, mint számlázó programot, hiszen itt most csak a számlázz.hu-t használom. Máris 17.900.

Látszik, hogy nem lehet kevesebb mint 40, mert 40 terméket használok. De lecsökkenthetném ezt mondjuk 90-re. És máris 15.900 forint az, amit fizetek.

Minden egyes hónapban bruttó. Tehát erről kapsz áfás számlát, amit el tudsz számolni a vállalkozásodban.

Ezeket a beállításokat szépen le tudod menteni.

Nem csak annyi történt, hogy le tudod csökkenteni a havidíjadat, és hogy pontosan csak azért fizetsz, amit használsz, hanem az is történik, hogy sokkal egyszerűbbé válik a SalesForm felülete, mert azzal, hogy én kikapcsoltam például a bilingót, itt a számlázásban eltűnt a billingo. Nincs ott, nincs rá szükségem. Nincs ott a logisztika, mert a logisztikát is kikapcsoltam, hogyha bekapcsolom a webshippyt, és elmentem, akkor meg fog jelenni itt egy logisztika menüpont, hogy be tudjam állítani a webshippy-t. 

Kikapcsolom és mentem, akkor eltűnik a logisztika menüpont. Amikor fel akarok vinni egy új terméket, akkor kikapcsoltam a többi fizetési módot, semmi mást nem fogok látni, csak a simplepay-t és a számlázást. Az egyéb integrációknál pedig szintén csak azt fogom látni, amit bekapcsolva hagytam. Így tudott testre szabni saját magadnak a SalesFormot, így tudod beállítani, hogy mennyi legyen a havidíjad, és így is tudjuk teljesíteni azt a vállalásunkat, hogy nem érdemeljük meg a pénzed, ha nem tudunk neked több pénzt keresni. De akkor miért érdemes a legnagyobb prémium csomagot vásárolnod? Pontosan azért, mert ezek mind ki vannak kapcsolva, akkor itt nem fogod látni ezeket a funkciókat és nem tudod kipróbálni.

Bekapcsolom a barion-t, akkor megjelenne a barion a fizetési módoknál.  Itt is van. Nem tudod bepipálni? Hát azért, mert attól, hogy bekapcsoltad a barion-t, még be kell állítanod a titkos azonosítót, az e-mailt és nyitva hozzá a segítség. Így néz ki a SalesForm-nak a fizetési megoldása. Válaszd a prémium csomagot, a szabd testre és a második hónaptól csak azért fizess, amit valójában használsz. Innentől kezdve rajtad múlik. Én úgy érzem, megtettem mindent, hogy segítsek.

Tudom, hogy a legtöbb vállalkozónak a legnagyobb problémája az, hogy elkezd halogatni, de hidd el nekem, a legjobb időpont az ma van. A diófa ültetésének az első legjobb időpontja az 30 évvel ezelőtt volt, de a második legjobb időpontja ma van. Ha most nem kezded el, akkor mikor? Majd év múlva le fogsz maradni.

Szóval dönts okosan, dönts jól, ez nem rólam szól, ez a te vállalkozásod, ha nem te vásárolsz majd vásárolni más. Én csak meg akarom osztani ezeket a fontos információkat, hogy a lehető legjobb döntést tudd meghozni és felépíthesd azt a vállalkozást, amelyik megteremti számodra azt az életstílust, azt a szabadságot, amire mindig is vágytál. Köszi, hogy itt voltál, iratkozz föl a csatornánkra, és tudod, már csak egy SalesForm kell, hogy elérd.

  

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : salesform

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.