[VIDEÓ] Több ezer rejtett érdeklődési kör a Facebook hirdetéskezelőjében, amivel eredményesebben hirdethetsz

Kategória: SalesForm | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Nyereségesebben tudsz hirdetni a Facebookon, ha megtalálod azt a több ezer rejtett érdeklődési kört, amit a Facebook eltitkol előled.  Roppant gyakorlatias videóban, step by step mutatom be hogyan csináld másképp, mint a tömeg, akik ugyanarra a célcsoportra célozva csupán egymást licitálják túl és ezáltal turbózzák fel a hirdetési költségeket.

Egy fekete öves tippel, egy gyakorlatias trükkel, egyszerű mégis hatásos kerülőutat mutatok neked. Segítek megoldani az egyik legkeményebb problémát (talán még te sem tudsz róla) az Facebook hirdetéseidben.

 

[VIDEÓ] Több ezer rejtett érdeklődési kör a Facebook hirdetéskezelőjében, amivel eredményesebben hirdethetsz

 

Mennyire érzed magad elveszve, amikor Facebook hirdetéseket kell beállítanod? Egy gyakorlatias “kattintgatós” videót hoztam neked. Átnézzük a célközönséged beállításának lehetőségeit úgy, hogy rávilágítok egy, a NAGY tömeg által használatosnál hatékonyabban működő célzási lehetőségre, amit a Facebook elejt ugyan előled.
Pedig teljesen legális trükk.

 


Csináljunk egy rapid tesztet, neked hány pontod lesz az 5-ből?

Ha legalább kettőnél több kérdésre szorgalmasan bólogatsz, akkor te is felültél már valaha legalább egyszer az életedben (gyanítom többször) a Facebook-mazochista körhintára.

Szóval, ha próbáltál már valaha Facebookon hirdetni, akkor biztos, hogy az alábbi kérdéscunami téged is lerohant már fejben:

 

  • Kiknek hirdessek, hogy több legyen a vásárlóm ügyfelem vagy a lead-em?
     
  • Mennyi zsetont rakjak bele?
     
  • Hogyan állítsam be a hirdetések elhelyezését?
     
  • Hogyan döntsem el, hogy hol jelenjenek meg a hirdetéseim?
     
  • Hogyan érjem el, hogy olyanoknak ne hirdessek, akik úgysem a célcsoportom, vagy a „vágyott potenciális vásárlói rétegem”?
     
  • Hogyan érhetem el leginkább azokat az embereket, akiket mágnesként vonz majd a posztom és esélyes, hogy érdekli őket, amit én kínálok nekik?

 

 

Ha legalább 2 pontot összeszedtél, akkor valószínű te is dolgozol azon – legalább fejben–, hogy több bevételed legyen. És valószínűleg csalódtál is már számos kérdéskörben.

Valahogy folyamatosan ott motoszkál a fejedben, hogy még többet kellene tenned, de a hogyan és mivel mindig kérdés marad, ha dunsztod sincs, mire figyelj.

Feltételezzük jóhiszeműen, hogy létezik egy vevőszerző rendszered; megvan az eszközöd és lehetőséged, hogy érdeklődőket vásárlóvá konvertáld; szuper ajánlatod van és értékesítési oldalad, koncepciód. (Enélkül felesleges „hirdetgetned”. Mert nem tudod mit, kinek, miért és hogyan.)

 

De van egy óriási problémád: kellene a forgalom is.

 

És van egy még nagyobb, csak nem tudsz róla:

a Facebook hirdetéseid vissza- vagy alulmaradott sikerei között ott lapul egy olyan banálisan nevetséges cselekedet, aminek javításával máris pozitívan alakíthatnál az elérési eredményeken.

 

 

Egy banális, berögzült, előnytelen lépés a Facebook hirdetések beállításánál?

 

Ha tudod, hogy mit, hol és hogyan kell beállítanod a Facebook hirdetéseknél a jobb eredmények érdekében, nemcsak időt nyerhetsz magadnak, de megspórolt összegeket és plusz bevételeket is.

A hirdetés költséghatékonyabb, a hirdetés célja is sikeresebbe lehet (több érdeklődő, vásárló, konverzió).

 

Hova nyúlj, ha több pénzt szeretnél a hirdetésekből?

 

Egy helyre egészen biztosan, méghozzá az érdeklődési körök beállításához.

Hányszor gondoltad már azt, hogy klassz, klassz ez a tipp, de jó lenne, ha valaki lépésről lépésre fogná a kezed, hogy meg is tudd mindezt csinálni a gyakorlatban?

Az a helyzet, hogy most lehet egy ilyen segítőd. Készítettem ugyanis egy videót, amiben mindezt megmutatom neked.

 

[VIDEÓ] Több ezer rejtett érdeklődési kör a Facebook hirdetéskezelőjében, amivel eredményesebben hirdethetsz

 

A Facebookon úgy tudsz feladni egy hirdetést, hogy megpróbálod meghatározni, hogy akinek el akarsz adni, azoknak mi az érdeklődési köre.

 


 

A kérdés csupán az, hogyan lehetne ezt hatékonyabban kihasználni?

Az ötletet egy oldal adta, amely szerint létezik a Facebooknak egy rejtett érdeklődési köre, amit eldugott előled. (Nézd meg a teljes videót.)

Ugyanis amikor a Facebook hirdetéskezelőjébe beírsz egy kulcsszót, akkor felkínál neked 30 különböző lehetőséget, amiket be tudsz pipálni (azaz ezekre a körökre is szeretnél hirdetni).

Állítólag azonban ennél több érdeklődési kör létezik, ami releváns és hatékony lehetne a számodra.

(Vajon igaz ez? Megsúgom igen.)

Mielőtt belenéznél a videóba, csak gondolkodj el az alábbi kérdésen:

 

 

Miért gond, ha csak a Facebook által felkínált érdeklődési köröket használod?

 

Fájóan egyszerű a válasz.

Mert mindenki ezt csinálja. Mutatok egy példát.

 

Iparágad fontos szereplőjeként beírod a számodra relevánsnak vélt és fontos érdeklődési kört a Facebook hidetéskezelőjénél:

vállalkozók.

 

A Facebook ezt az opciót azonban mindenki másnak is felajánlja.

A konkurenciádnak is. Tehát rengetegen ugyanazokat a kulcsszavakat írják be, és ugyanazokat pipálják ki.

Tulajdonképpen egymásra licitálnak, ennek következtében (is) mennek felfelé az árak és a hirdetési költségek. Miközben rengeteg olyan ember mozog a közösségi médiában, akik csak azért nem találkoznak a posztoddal (nem tudsz rájuk jól célozni), mert nem esnek bele abba a halmazba, amit a Facebook felkínál. 

 

[VIDEÓ] Több ezer rejtett érdeklődési kör a Facebook hirdetéskezelőjében, amivel eredményesebben hirdethetsz

 

Videóban mutatom a példát: A vállalkozó kulcsszóra lőnek a politikusok, a 24.hu, Marketing Commando, Pongor üzleti könyv üzletága és így tovább. Miért előnytelen ez így számodra? 

 


 

Itt próbálsz tehát te is érvényesülni.

De itt jön a csavar, állítólag elő lehet csalogatni azokat az érdeklődési köröket, amik rejtve vannak, méghozzá legálisan. Ebben a videóban tehát ezt mutatom meg. Ez egy komplett kivitelezési videó 30 000 FT helyett INGYEN!

Nézd és csináld velem végig.

 

 

Ebben a videóban megmutatok egy legális módszert arra, hogy hatékonyabban hirdess.

 


 

A módszer lényege röviden:

  • Mindenki ugyanazokra az érdeklődési körökre hirdet.
  • Ezért ott nagy a verseny és drága hirdetni.
  • Miközben vannak rejtett érdeklődési körök, amikre kevesen hirdetnek.
  • Ezeket a Facebook hirdetéskezelője eldugja.
  • Megmutatom, hogyan találhatod meg ezeket az érdeklődési köröket ingyenes eszközökkel.

 

A videót azért készítettem el, mert mindenki szeret nyereségesebben hirdetni a Facebookon. Mindenki keresi a működő módszereket, miközben több ezer rejtett érdeklődési kör létezik a Facebookon.

A videóban választ kapsz arra, hogy miért baj, hogy elrejti ezt előled a Facebook? Mit mutat és mit rejt el a Facebook hirdetés kezelője? De hasznos, gyakorlatias infókat kapsz az érdeklődési körök előhívásáról (pl. marketing api) és arról is, hogy honnan tudod, hogy egy érdeklődési kör jó-e neked?

Kész megoldást kapsz, hogy felfedd a rejtett érdeklődési köröket.

Megmutatom én hogyan használom mindezt a gyakorlatban (érdeklődési körök kigyűjtése és formázása, hogy könnyen tudd használni pl.: notepad++ használata).

 

 

Ha tetszett a videó, akkor gyere a Megvalósító napok by SalesForm rendezvényre is

 

A megvalositonapok.hu rendezvény a szívem csücske. Az első rendezvény 4600 nézőt és 470 videócsomag-vásárlót jelentett.

Az ott kapott stratégiai tudás rengeteget segített nekem a 2020-as évben és ezért biztos újra fogom nézni a videókat (de legalábbis meghallgatom).

2021 -ben pedig további 23 új megvalósító videóval bővült a kínálat, valamint 8 egyenként 30 oldalas e-bookal, ami bemutatja mások hogyan építették 30 nap alatt újra a vállalkozásuk.

 

Foglald le a helyed INGYEN és megtudod 50+ sikeres vállalkozó legnagyobb titkát, amiről még sosem beszéltek korábban.

 

A konferencián 50+ gyakorlati interjúban keressük a tökéletes lépésről-lépésre startégiát, amit csak követned kell. Az online konferencia 7 napon keresztül tart, minden nap 7-8 szuper előadást nézhetsz meg videón.

Az előadásokat egész nap visszanézheted.

Itt nem lesznek marketingújdonságok, csak működő technikák. Imádom a megvalósítást, mert ez a nehezebb út, de ez hoz csupán eredményt.

[VIDEÓ] Több ezer rejtett érdeklődési kör a Facebook hirdetéskezelőjében, amivel eredményesebben hirdethetsz

 

Hogyan építs sikeres vállalkozást – Lépésről Lépésre
Megvalósítási Útmutatók, 50+ Magyar esettanulmány. Ingyenes konferencia: 2021.02.15

 


 

A rendezvényt a SalesForm hívta életre.
Mi az a SalesForm? 

 

Egy rendelésautomatizáló platform, amivel akár 4x bevételnövekedést érhetsz el. Programozó nélkül bevezetheted a bankkártyás fizetést a honlapodra. A fizetés után automatizmusokat indíthatsz el:

  • Automata számlázás
  • Termék átadását (digitális vagy postázott)
  • Ügyfél lista építést (hírlevél + CRM)

 

Használhatod Sales Funnel építésre is vagy automatikus bankkártya terhelésre, amit előfizetésnek is hívnak. Nézd meg mit tud egy sales funnel, próbáld ki milyen egy fejlett értékesítési rendszer, ami ingyenes eszközökből lett összerakva. Próbáld ki élesben: https://salesform.hu/eles-demo/

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : salesform, megvalósítónapok, Facebbok, hirdetés, sales

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.